no ale niby czemu nie? kurs jest podobno tak nisko ze prawie jak za darmo, wezcie się z rentierem vel portierem cmpunkiem dogadajcie kupcie calą spolkę I organizujcie po sowjemu skoro wam sie zarząd nie podoba a spolka jest the best
Dnia 2022-12-06 o godz. 09:12 ~Bollo napisał(a): > Halo jeszcze ja tu jestem.
Jeszcze więcej jest, tylko się nie ujawniają. Czekam na dobry klimat, który może nastąpić po turnieju piłki kopanej. Jakiś nowy wirusik, który się rozprzestrzeni wraz z kibicami :-).
na pewno, a moze kibice na katarskich siedzeniach wypatrzą logo sanwila wrocą do domu, sprawdza w necie co to za perła I rzuca sie do kupowania, tak przeciez tez moze sie zdarzyc
Dnia 2022-12-06 o godz. 10:17 ~hmm napisał(a): > na pewno, a moze kibice na katarskich siedzeniach wypatrzą logo sanwila wrocą do domu, sprawdza w necie co to za perła I rzuca sie do kupowania, tak przeciez tez moze sie zdarzyc
Może? Ale to nie kibice, tylko VIPy, czyli szejki w złotych Bugatti :-).
to moze kupia sanwil razem z toba cmpunku sie zalapiesz na jakiegos parobka? a swoja droga tak mi sie teraz przypomnialo…. jak tam porozumienie ktore organuizowales, macie juz te 5%?
Dnia 2022-12-06 o godz. 12:25 ~hmm napisał(a): > to moze kupia sanwil razem z toba cmpunku sie zalapiesz na jakiegos parobka? a swoja droga tak mi sie teraz przypomnialo…. jak tam porozumienie ktore organuizowales, macie juz te 5%?
Ja nie organizowałem porozumienia, tylko liczyłem papier. A ze nie był policzalny, to zaprzestałem. Serio, ta szpryca daje efekt podobny do lobotomii :-).
no I czego kretaczu teraz sciemniasz? pamietam doskonale jak rzucales propozycje zrobienia porozumienia I namieszania B. (buhahaha), a liczenie waszych akcji mialo byc tylko narzedziem, z ktorego zreszta sam sie pierwszy wykpiles problemami technicznymi z wystawieniem zlecenia
Dnia 2022-12-06 o godz. 14:51 ~hmm napisał(a): > no I czego kretaczu teraz sciemniasz? pamietam doskonale jak rzucales propozycje zrobienia porozumienia I namieszania B. (buhahaha), a liczenie waszych akcji mialo byc tylko narzedziem, z ktorego zreszta sam sie pierwszy wykpiles problemami technicznymi z wystawieniem zlecenia
Propozycja to nie to samo, co organizowanie. Chyba grafen już ci się zagnieździł tam, gdzie trzeba i teraz czeka na odpowiednie częstotliwości :-). A swoje wystawialem ze 3 razy i po kilka dni wisiały. Trzeba było patrzeć w arkusz zleceń :-).
Tak. Jasne. Te twoje akcje i xkecenia są jak yeti. Wszyscy słyszeli, nikt nie widział. Takie bajki to możesz opowiadać swoim wspolpensjonariuszom z Choroszczy.
Dnia 2022-12-06 o godz. 09:24 cmpunk napisał(a): > Jeszcze więcej jest, tylko się nie ujawniają. > Czekam na dobry klimat, który może nastąpić po turnieju piłki kopanej. Jakiś nowy wirusik, który się rozprzestrzeni wraz z kibicami :-).
wc **** przecież siedziska na j.w. turnieju są wyłożone 'unikalną' sztuczną "antybakteryjną" skórą z lubelskiego holdu ,.... ŻADEN, naprawdę ŻADEN wirus NIE MA SZANS na rozprzestrzenienie się ,..... HAHAHHhhahahaaaaaaaaa
Dnia 2022-12-06 o godz. 11:29 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-06 o godz. 09:24 cmpunk napisał(a): > > Jeszcze więcej jest, tylko się nie ujawniają. > > Czekam na dobry klimat, który może nastąpić po turnieju piłki kopanej. Jakiś nowy wirusik, który się rozprzestrzeni wraz z kibicami :-). > > wc **** > przecież siedziska na j.w. turnieju są wyłożone 'unikalną' sztuczną "antybakteryjną" skórą z lubelskiego holdu ,.... ŻADEN, naprawdę ŻADEN wirus NIE MA SZANS na rozprzestrzenienie się ,..... > HAHAHHhhahahaaaaaaaaa > > I z zysków znów NICI >
W tapicerkę Sanwila pierdzą tylko VIPy :-). Pospólstwo, bezużyteczne darmozjady siedzą na plastikowych, choć tez z Polski.
Dnia 2022-12-06 o godz. 10:16 ~hmm napisał(a): > Dnia 2022-12-06 o godz. 09:12 ~Bollo napisał(a): > > Halo jeszcze ja tu jestem. > > spokojnie, nie pozabijajcie sie starczy dla was wszystkich
Czy ty w ogóle rozumiesz, co piszesz? x-D Widzę, że coraz gorzej z percepcją.