Ja bym jeszcze nie przekreślał ale skąd taką pewność P.Prezes miała żeby publicznie wszędzie o tym mówić nie wiem tylko że jak nie będzie to info o tym też nie będzie więc są w dobrej sytuacji a może się inna trafić w międzyczasie i nikt nie będzie wiedział czy to ta czy nie .
Staraj się Gutek pisać po polsku bo ciężko zrozumieć o co walczysz he he . Tyle co zostało powiedziane to zdziwiłbym się gdyby tego kontraktu nie było. I tak zbliżamy się do raportu za IV kwartał i już fejsy czy inne jutuby bez inf nie pomogą karty na stół albo wóz albo przewóz dalej się z automatu ogólnikami odpowiadać nie da
" mam nadzieję ,ze w najbliższym czasie będę mogła poinformować o nowym wielomilionowym kontrakcie który zawrzemy "
to było 3 tygodnie temu jaka jest definicja "najbliższego czasu " ? do końca roku jak nic nie wpadnie tzn ,ze skazani jesteśmy na roczny ( IV kwartał w lutym pewnie )
Dzisiejsze serwisy informacyjne sporo miejsca poświęcają wczorajszemu tajemniczemu rajdowi na rynku akcji i obligacji, jaki pojawił się tuż przed kluczowym raportem o inflacji w USA. Rajd miał miejsce na kilka sekund przed lepszym niż oczekiwano odczytem inflacji. Wielu uczestników rynku wzywa organy regulacyjne do zbadania sytuacji.…My też się dowiemy ostatni a narazie info to będzie z życzeniami Świątecznymi
Skoro mają złożona najlepsza ofertę to powinno być rozstrzygnięcie na dniach a jest już 3 tygodnie od wywiadu bez konkretnych inf nie ruszy bo kolejny wywiad o tym samym to już będzie groteska