• 5 gr pewne w 100% Autor: ~pawelpablo [169.150.227.*]
    Tylko czy te 5 gr to będzie wszystko czy runiemy dalej to już nie mogę wam obiecać
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Ania [5.173.232.*]
    I po co wypisujesz taki hejt podszywając się pod kogoś innego? Na cig i innych spółkach też widać takie działania. Co ty masz w ogóle do tego typa Pabla? I co masz z tego że to robisz? Leczysz frustrację czy po prostu masz małego?
    Spółka wyceniona mniej więcej jak reszta rynku - jest bessa. Wątpię żeby 5 gr tu było, niby jakie miałyby być przyczyny?
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Ano [209.141.35.*]
    Zakladanie takich postow i piszac jeszcze 100% ma was przestraszyć i oddacie im
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Racja [5.173.157.*]
    Racja
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Elchapo [169.150.227.*]
    Dnia 2022-12-05 o godz. 15:56 ~Ania napisał(a):
    > I po co wypisujesz taki hejt podszywając się pod kogoś innego? Na cig i innych spółkach też widać takie działania. Co ty masz w ogóle do tego typa Pabla? I co masz z tego że to robisz? Leczysz frustrację czy po prostu masz małego?
    > > Spółka wyceniona mniej więcej jak reszta rynku - jest bessa. Wątpię żeby 5 gr tu było, niby jakie miałyby być przyczyny?

Pocaluj Pabla w malego ptaszka ze naganial kolo 30 gr Aniu z micro ptaszkiem w stringach
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Plecak [5.173.224.*]
    Eldojpo wrócił parę razy naganiał, gadał o AT, spekulował co to nie on, a wychodzi na to Aniu, że to on ma małego i biedak ciśnie po Pablo bo ciśnienia nie wytrzymuje. Facet ma rozdwojenie, a do tego ma małego i jak zawsze nic merytorycznie nie ma do powiedzenia. Jeszcze brakuje tutaj czołga i paru innych haha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Masz małego jednak - to fakt. Moderator usunął i nie wiem czemu ale cóż. Tyle bzdur co wypisywałeś tutaj i w paru innych miejscach i to podszywanie, pseudo AT i próba manipulacji... To świadczy o jednym - słaby zawodnik z ciebie z małym przyrodzeniem.
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Elchapo [169.150.248.*]
    Dnia 2022-12-05 o godz. 22:29 ~Ania napisał(a):
    > Masz małego jednak - to fakt. Moderator usunął i nie wiem czemu ale cóż. Tyle bzdur co wypisywałeś tutaj i w paru innych miejscach i to podszywanie, pseudo AT i próba manipulacji... To świadczy o jednym - słaby zawodnik z ciebie z małym przyrodzeniem.

Ubrali ciebie mały ptaszku powyżej 20 groni ?
    Tak mi wcale nie przykro. Może znajdz dużego ptaszka co ciebie zasponsoruje w tej depresji
    Hahaha kiedy ja kupowałam ngg, ty nawet o gpw nie słyszałeś. Sprzedałam z ładnym zyskiem takim jak ty, a teraz czas na odkupywanie akcji się zaczyna znowu. Pogódź się z tym, że jesteś kolesiem z małym i do tego jeszcze ubranym o czym nie raz tu płakałeś. Kupowałeś po 30, 25, 20, 18 i niżej jak pamiętam. Jak ci teraz myślisz że ludzie nie czytają tego co tu wypisujesz? Na farmie też niezły popis dałeś Haha
    Dnia 2022-12-05 o godz. 23:03 ~Ania napisał(a):
    > Hahaha kiedy ja kupowałam ngg, ty nawet o gpw nie słyszałeś. Sprzedałam z ładnym zyskiem takim jak ty, a teraz czas na odkupywanie akcji się zaczyna znowu. Pogódź się z tym, że jesteś kolesiem z małym i do tego jeszcze ubranym o czym nie raz tu płakałeś. Kupowałeś po 30, 25, 20, 18 i niżej jak pamiętam. Jak ci teraz myślisz że ludzie nie czytają tego co tu wypisujesz? Na farmie też niezły popis dałeś Haha

Oj tak nie slyszalem Aniu głębokie gardło dla ptaszków
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Ania [5.173.249.*]
    Co tam prymitywku? Jeszcze szczekaczki nie zamknąłeś? Totalnie nie rozumiem co tutaj wypisujesz teraz. Mówisz, że masz małego i lubisz przez to głębokie gardło, w jedną stronę każde będzie głębokie w drugą no co tam sobie lubisz misiaczku hahaha mam nadzieję, że zrozumiałeś co napisałam haha
    Aniu duzo przerabiasz dziennie tych ptaszkow ? To domowka czy w agencji robisz ?
  • Re: 5 gr pewne w 100% Autor: ~Qpabisqpa [5.173.192.*]
    Potwierdzam, tak właśnie będzie. Dzisiaj zamek na czerwono a do końca roku 5 groni
[x]
MUNAR 0,00% 0,37 2026-05-15 14:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.