A tymczasem jakos ani jeden odważny już nie wylicza jakie to miliony płyną aktualnie do spolki :)) ani peakow nikt jakoś nie śledzi..
Ba, z jakiegos tajemniczego powodu nikt już nie prognozuje jakie to peaki zaraz będą na starcie Season 1. Ani przychodów nikt nie próbuje wyliczać. Buhaha,! Co się stało , przyjaciele?!? Zuchy!! Co z wami?? Już zmeczeni, od regularnego dostawania po ryju??
Spoko, zaciśnijcie zeby . Trzeba być twardym trzeba miec cohones. Trzymać akcje!! Wbrew trollom. Na przekór zanizaczom przekupionym przez tencent. Nieważne że spółka nie zarabia, nie potrafi uporać się z problemami technicznymi przez 4 lata, i chce emisji motywacyjnej dla zuchów. Jestescie twardzi. Jak spadnie to najwyżej sobie dokupicie.
Powody do inwestycji są tutaj znakomite. 'bralem od ciebie po 8zloty'. I 'co tu robisz skoro spółka cię nie interesuje'.
Juz ci tlumacze dziecko. Wszyscy siedza wyluzowani noga na noge i o wzrosty sie nie boja. Nie maja potrzeby pisania dlugich postow jak ty zeby sie odstresowac :)
Ważne że ty po napisaniu swoich książek o zanizaczach którzy zlosliwie przebili 50 zł jesteś odstresowany .
Serio widzę że czujesz się mocny , podbudowany, i pojales wreszcie że 43 to jest bardzo dobrze i bardzo wysoko. Jesteś gotowy na zjazd poniżej 30 zł i tam znów będziesz wył o spiskach .
To powodzenia, zuchu przywódco.
Zdrowia ci zycze- serio.
Oczywiscie ze stresowalem sie wojna i spadkami na rynkach ale dobrze je wykorzystalem dobierajac sporo w smiesznych cenach. Teraz ty sie stresuj wzrostami na rynkach nieuchronnym koncem wojny i kolejnymi sezonami co kwartal:)
Tak tak będę się stresował wzrostami na rynkach. Mając portwel zarabistych spółek zarabiających górę forsy . To dopiero będę katusze przeżywał. Nie to co wy, pewni swego. Buhahaha
Wielonikowcu, jak już pisał ktoś powyżej. Nie ma potrzeby wyliczania tu już czegokolwiek na ten moment, bo wszystko się samo realizuje i idzie w bardzo dobrym kierunku i w zasadzie jest to już wiadome. Także jedynie kto ma tutaj powody do zmartwień i wyliczania, to widać że ty. Strasznie się stresujesz obecną sytuacją i twój post jest tego wyrazem. Razem ze Steniem dostajecie ... i wypisujecie niestworzone rzeczy. chciałem cię przy tej okazji zapytać o podanie źródła, gdzie była ta wzmianka o rzeczonej przez ciebie emisji ratunkowej? Być może wiesz więcej niż inni, a to by oznaczało, że masz dostęp do informacji niejawnych.
Witam emerytowanego komandora, trenowanego w sztukę walki i fikajacego kozly w przód!
Ja wiem, że ty już nie widzisz potrzeby wyliczania, bo przecież dawno wyliczyles że Chernobylite będzie dużo większym hitem od green hell. I dalej jesteś z siebie zadowolony, mimo że green hell od tamtej pory zarobiło w rok 40 mln zł NETTO (dywideda ok 15mln) a Cherno ledwo pokryło koszty. Po prostu tryumfujesz komandosie.
'wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i w zasadzie jest wiadome' - no gratuluję! Noga na nogę, i czekamy! Wyluzowani maxa. Dotąd 3 razy była kompromitacja, ale teraz będzie cacy - to pewne.
A wielonikowiec szaleje. Pawelku nie stresuj się tak. Dzisiaj kilka tysięcy ci podsypali więc ciesz się zamiast ujadać. A książkę to jak wiesz ty napisałeś a nie my. Tyle że slabą. Tak sam9 slabą jak to co tu na forum odwalasz dla kasy
siedzę cały czas z noga na noge i się uśmiecham, przeciąg był więc tak mi już zostało
Pielęgniarki bardzo miłe, kaftan nie uwiera, w jarzynowej duże kawałki kalafiora pływają. Rodzina odwiedza , nie robią mi wyrzutow że utopiłem ich pieniądze przez swoje becvvalstwo.
U daunow bez zmian.
Piszą , ucieszone , że ja to się 'troszcze o ich pieniadze'. Myślą, że są zabawne.
I są. Tyle że w zupełnie inny sposób, niż myśla.