• O co chodzi? Autor: ~mm [185.102.190.*]
    Mogę prosić o krótkie i rzeczowe wyjaśnienie o co chodzi z tym "złodziejem Solorzem"? Co on ma wspólnego z Elektrotimem? Próbowałem rozszyfrować ten "ściek", ale poległem. Tego nie da się czytać.
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Heniu38 [5.174.25.*]
    Skąd tyś się urwał?
  • Re: O co chodzi? Autor: ~mm [185.102.190.*]
    Nie wolno zadawac pytan? Dopiero zaczalem sie interesowac spolka i ciekawi mnie co to za afera.
  • Re: O co chodzi? Autor: ~KEMOT [89.64.106.*]
    SOLORZ JEDNAK DOMAGA SIĘ SIĘ POTĘŻNEJ DEMONSTRACJI W WARSZAWIE W SPRAWIE AFERY ELEKTRIMU ,

PONADTO GDY CAŁA POLSKA DOWIE SIĘ O ZŁODZIEJSTWIE SOLORZA W ELEKTRIMIE, W CZASIE KAMPANI WYBORCZEJ TUSKA ,TRANSMITOWANEJ W TELEWIZJI ,

TO ŻADEN TROLL SOLORZA NIE BĘDZIE ZGŁASZAŁ PYTAŃ NA BANKIERZE ,

PYTAŃ TYPU - O CO CHODZI ? JAKI ELEKTROTIM .

WTEDY DLA WSZYSTKICH POLAKÓW BĘDZIE JASNE, ŻE SOLRZ TO ZŁODZIEJ .

UŚWIADAMIAJMY POLAKÓW , TO NASZ OBOWIĄZEK .
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-12-04 o godz. 18:38 ~mm napisał(a):
    > Mogę prosić o krótkie i rzeczowe wyjaśnienie o co chodzi z tym "złodziejem Solorzem"? Co on ma wspólnego z Elektrotimem? Próbowałem rozszyfrować ten "ściek", ale poległem. Tego nie da się czytać.

Panie "mm" nie musi Pan rozumieć. Trafiając na te forum trafił Pan do istnego psychiatryka, lepiej nie rozumieć tylko cieszyć się chwilą. Zapewniam, tutaj jest ubaw po pachy i to za darmochę. Ja, to jak mam chwilę wolnego czasu, zakładam kapcie, szlafrok, biorę popcorn i zasiadam przed forum Elektrimu na Bankierze. Zawsze jest jakiś kolejny odcinek tego spektaklu a ja już dawno się tak nie uśmiałem, od czasów pierwszych odcinków Świata Według Kiepskich w mojej telewizji.
  • Re: O co chodzi? Autor: ~Benek [83.26.159.*]
    To już nie monodrama, to teatr dwóch aktorów. ALE kiepska obsada.
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.