• UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~Drobny [5.173.96.*]
    SOLORZOWI SIĘ SPIESZY? NIESIE KASE W ZEBACH NA KOLANACH? KEMOT CHCE ZATRZYMAĆ BUDOWĘ ELEKTROWNI ATOMOWEJ? WY CHYBA NIE CZYTACIE WCZESNIEJ TYCH BREDNI KTÓRE TU WYPISUJECIE. WYDAJE SIĘ ZE MAXIKING HWDS KEMOT TO WYNAJĘTE NAGANIACZE I TROLE A NIE LUDZIE KTORZY JEDNAK TRZEZWO MYŚLĄ I CHCĄ ROZSADNEJ CENY 40-60PLN
  • Jak skończyć z UB ! Autor: ~Benek [83.26.159.*]
    Do PAE, nie przystąpiłem tylko dlatego, ponieważ nie jestem jeszcze, prawanym posiadaczem akcji, ale popieram działania 100%. Moja propozycja jest taka, aby PAE miało nie 5% a minimum 10. Kancelaria prawna obsługująca PAE, niech sporządzi umowy, iż nowi członkowie , płacą tylko bieżące składki, ale po sprzedaniu akcji płacą zaległe x 2 albox3.To tylko moja sugestia jak rosnąć w siłę, i powiedzieć KOMUNIE precz. Musimy wygrać, ponieważ przestaniemy wierzyć, po co żyjemy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.255.189.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • To są argumenty UBeków Autor: ~Benek [83.26.159.*]
    Po prostu ich wyprostujmy !.
  • Re: UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-12-03 o godz. 00:54 ~Drobny napisał(a):
    > SOLORZOWI SIĘ SPIESZY? NIESIE KASE W ZEBACH NA KOLANACH? KEMOT CHCE ZATRZYMAĆ BUDOWĘ ELEKTROWNI ATOMOWEJ? WY CHYBA NIE CZYTACIE WCZESNIEJ TYCH BREDNI KTÓRE TU WYPISUJECIE. WYDAJE SIĘ ZE MAXIKING HWDS KEMOT TO WYNAJĘTE NAGANIACZE I TROLE A NIE LUDZIE KTORZY JEDNAK TRZEZWO MYŚLĄ I CHCĄ ROZSADNEJ CENY 40-60PLN

To dziwne .....
    W ostatnich tygodniach nikt nie pisał do PAE że chce 40-60 zł
    Wszyscy (700 członków) chcieli raczej Więcej
    Jako "wynajety naganiacz" naganiam Cię
    Napisz do PAE czego naprawde chcesz ????
    I dostaniesz !!!...zgodnie z regulaminem który podpisałes
    słowo honoru...

BTW...
    No to ile Solorz daje ???? 40zł, czy 60 zł ???
    Na poczatku dawał 12 zł
    To dobry kierunek ale jeszcze mało ..
  • Re: UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~Janusz [31.0.53.*]
    ja żech by oddał po 50 czegonikt nie chce?
  • Oddam akcje ! Autor: ~Benek [83.26.159.*]
    na dobre cele, ale warunkiem jest , aby GA poszedł do pierdla za przekręty. Wtedy zacznę wierzyć w sprawiedliwość. Nie dajmy się upodlić.
  • Re: UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~JPAE_NA_100proc [94.254.168.*]
    Zaraz zaraz, 700 członków?!
    Jakiś rok, czy półtora czytałem że ich liczba wynosi grubo ponad 800.
    A ponoć nikt rezygnacji nie składa, co więcej co chwila dochodzi paru nowych członków.
    Pięknie ludzi okłamujesz, pogubiłeś się we własnych kłamstwach.
  • Re: UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~Rachunek [87.249.132.*]
    Dzień dobry,
    obserwuję to forum do zawsze, od kiedy jestem akcjonariuszem/współwłaścicielem spółki Elektrim,
    dłużej niż GA nawiasem mówiąc.
    Nigdy nie padło tutaj zdanie, iż do PAE należy 800 akcjonariuszy, nigdy.
    Proszę nie kłamać, nie konfabulować.
    Szanownych trolli proszę o przekazanie swojemu pracodawcy, że jeśli chce sie przekonać, że cena 50-70 zł akcji jest dalece nie satysfakcjonującą dla akcjonariuszy będących jednocześnie w PAE - niech zrobi wezwanie, to proste.
    Na chwilę obecną cena za 1 akcję wynosi 120 zł - i taka otrzymana rekomandację Rady PAE i osobiście Pana Daniela.
    Jeśli zostaną ujawnione inne okoliczności, to cena ta zapewne będzie większa lub mniejsza, to zapewne kwestia negocjacji.
    Proszę o uważne, ponowne przeczytanie pisma, w którym wyraźnie zostało opisane, jak Rada PAE, a tym samym jej członkowie, wyceniaja wartość jednej akcji Elektrimu.
    Równocześnie, chciałbym podziękować wszystkim którzy dbają o to, aby sprawa Elektrimu znalazła swój pozytywny finał, w szczególności Radzie PAE, Panu Danielowi i Panu Maxikingowi i wszystkim innym osobom, których nie znam, a które są zaangażowane w sprawę. Osobiście, podobnie jak większość zapewne akcjonariuszy, sprzedam akcje wyłącznie za cenę rekomendowaną przez PAE, a po wszystkich "akcjach" GA wolę, aby moje akcje przepadły niż sprzedać je za groszę, wzbogacając tym samym ludzi, którzy nie dotrzymują słowa....."Elektrim wróci na giełdę ale nie jako wydmuszka"..
  • Re: UPADŁA CAŁA NARRACJA O SILE I ATUTACH PAE Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-12-03 o godz. 12:13 ~JPAE_NA_100proc napisał(a):
    > Zaraz zaraz, 700 członków?!
    > > Jakiś rok, czy półtora czytałem że ich liczba wynosi grubo ponad 800.
    > > A ponoć nikt rezygnacji nie składa, co więcej co chwila dochodzi paru nowych członków.
    > > Pięknie ludzi okłamujesz, pogubiłeś się we własnych kłamstwach.

Jak marzysz o tych rezygnacjach, to może na poczatek sam zrezygnuj !!
    Pokaz ludziom tą swoją "rezygnację"...moze wtedy kogoś przekonasz ???
    bo u nas zadnych rezygnacji nie ma !!!
    jak ktoś zdezygnował, niech sie ujawni na forum, sprawdzimy czy mamy jego dokumenty..

Chciałbyś zeby wszyscy zrezygnowali (żeby PAE się rozpadło)
    ..ale sam nie chcesz zrezygnować i trzymasz sie tego PAE jak pijany płotu...
    błazeństwo....
    Solorz przysyłaj tu jakichs madrzejszych troli !!!
    I zapłać im lepiej, bo to co przysyłasz to jest dramat ...
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.