Dlaczego po wynikach nie wznowili skupu?
Czy coś wiadomo na temat ewentualnego przedłużenia skupu? Obecny kończy się 10 stycznia 2023, a do wydania mają jeszcze trochę pieniędzy przeznaczonych na skup i zgodnie z programem skupu, mogą jeszcze kupić około 1,5mln akcji.
Okres zamknięty chyba na teraz zakończony? Niby więc nie ma przeszkód by kontynuowali skup akcji? Nie wiem ile dokładnie zostało na to kasy, ale gdyby zebrali z rynku za wszystko co im zostało to dałoby to kolejnego kopa wzrostowego...na dzisiaj w arkuszu widać że taniej to raczej będzie ciężko zebrać większą ilość akcji...zobaczymy
Dzień dobry Panie X
Nie bardzo wiem, co Panu odpisać, ponieważ zwyczajnie nie wiem dlaczego nie było decyzji o zleceniu akurat w tych dniach.
Wydaje mi się, że w skali Spółki i złożoności działań, które Spółka podejmuje codziennie, nie jest to poważny problem, z obiektywnego punktu widzenia.
Pozostaję do dyspozycji, gdyby chciał Pan porozmawiać. Mój nr telefonu, dla przypomnienia: 664 360 871.
Pozdrawiam seredcznie,
Anna Augustyniak
Dyrektor ds. Organizacyjno-Prawnych
Jaki skup niech się nie ośmieszają lepiej z tym skupem akcji :))) my tutaj skupujemy 5 razy więcej niż spółka :) ale bardzo dobrze że nie skupują prawie w ogóle bo potem będą płacić ponad 10 zł za akcje i wyżej hehe :))) a teraz to my będziemy sobie skupować powoli a oni niech patrzą i się przyglądają i uczą jak się to robi :)
Zresztą za kilka dni już nie będą mogli skupować haha :))) a my sobie będziemy skubać dalej powoli a do celu :) miejmy nadzieje że jeszcze coś wejdzie poniżej 5 zł :)