• Skup akcji Autor: ~xxx [31.61.224.*]
    Dlaczego po wynikach nie wznowili skupu?
    Czy coś wiadomo na temat ewentualnego przedłużenia skupu? Obecny kończy się 10 stycznia 2023, a do wydania mają jeszcze trochę pieniędzy przeznaczonych na skup i zgodnie z programem skupu, mogą jeszcze kupić około 1,5mln akcji.
  • Re: Skup akcji Autor: ~mały [85.221.158.*]
    Okres zamknięty chyba na teraz zakończony?
    Niby więc nie ma przeszkód by kontynuowali skup akcji?
    Nie wiem ile dokładnie zostało na to kasy, ale gdyby zebrali z rynku za wszystko co im zostało to dałoby to kolejnego kopa wzrostowego...na dzisiaj w arkuszu widać że taniej to raczej będzie ciężko zebrać większą ilość akcji...zobaczymy
  • Re: Skup akcji Autor: gosc_ [93.159.139.*]
    Odp z relacji :(

Dzień dobry Panie X
    Nie bardzo wiem, co Panu odpisać, ponieważ zwyczajnie nie wiem dlaczego nie było decyzji o zleceniu akurat w tych dniach.
    Wydaje mi się, że w skali Spółki i złożoności działań, które Spółka podejmuje codziennie, nie jest to poważny problem, z obiektywnego punktu widzenia.
    Pozostaję do dyspozycji, gdyby chciał Pan porozmawiać. Mój nr telefonu, dla przypomnienia: 664 360 871.

Pozdrawiam seredcznie,
    Anna Augustyniak
    Dyrektor ds. Organizacyjno-Prawnych
    dlaczego nie skupują
    chyba trzeba by do szefa zadzwonić
    przed raportem skup był codziennie, po nie było ani razu...hmmm
    na pewno nie bez powodu
    czyli można było zbierać...
    w dwa dni kupili 4 kilo, znaczy skup w toku;)))
  • Re: Skup akcji Autor: ~Daroo [83.26.16.*]
    Jaki skup niech się nie ośmieszają lepiej z tym skupem akcji :))) my tutaj skupujemy 5 razy więcej niż spółka :) ale bardzo dobrze że nie skupują prawie w ogóle bo potem będą płacić ponad 10 zł za akcje i wyżej hehe :))) a teraz to my będziemy sobie skupować powoli a oni niech patrzą i się przyglądają i uczą jak się to robi :)
  • Re: Skup akcji Autor: ~Daroo [83.26.16.*]
    Zresztą za kilka dni już nie będą mogli skupować haha :))) a my sobie będziemy skubać dalej powoli a do celu :) miejmy nadzieje że jeszcze coś wejdzie poniżej 5 zł :)
  • Re: Skup akcji Autor: ~Pablo [192.119.160.*]
    Zgadza się Daroo rynek tutaj zrobi swoje a ich skup nie ma żadnego znaczenia .Tutaj rynek rządzi i to on zrobi swoje ....
[x]
MONNARI -0,32% 6,18 2026-05-06 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.