• Kolejny komunikat Autor: ~akcjonariusz [5.173.240.*]
    Jest tak kolorowo, że ewakuują się poniżej 50 groszy..
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    nie narzekaj tylko kupuj! wychwalaleś spółke przez lata i naganiałes to co teraz się stało że zmieniłes zdanie? czyżbyś też sprzedał wszystkie swoje akcje?
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~Kacper [83.27.15.*]
    Ratują co mogą w swojej kieszeni za chwilę jakiś kolejny trup w komunikacie zapewne
  • Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie Autor: ~realnie [185.246.208.*]
    Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie.

jeżeli prezes wywala wszystko po 40 groszy a wie wszystko o spółce i jej najbliższych planach to chyba wiadomo co się tu święci ....
    tragedia......

Dzień dobry, jak Pan ocenia obecną sytuację spółki Moonlit, w której zrezygnował prezes oraz zostały sprzedane prawa do gry Model Builder.
    Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie

https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/krzysztof-kostowski-prezes-zarzadu-playway-sa-start-29-listopada-o-godz-1300,588 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.246.208.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie Autor: ~Kacper [83.27.15.*]
    Nieciekawie to wygląda upadłość? I rozwiązanie działalności spółki?
  • Re: Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie Autor: ~akcjonariusz [77.252.47.*]
    Moja opinia póki co, na podstawie obecnego oficjalnego zasobu wiedzy jest taka, że jeśli członek Zarządu, który ma pełną wiedzę o stanie spółki i który złożył wymówienie na 08.12 (czwartek przyszłego tygodnia) wywala do tego czasu ulicy swe akcje w potencjalnym (bo tak naprawdę nie wiemy, czy ulicy i co się wydarzy jeszcze do 8/9.12) zamiarze ucieczki z tonącego okrętu, a wcześniej na swym decyzyjnym stanowisku uczestniczył w sprzedaży/emisji 0,5 mln akcji po 5 PLN/szt. na kwotę 2,5 mln PLN, naraziłby się, jak sądzę, na dochodzenie przez KNF i prokuraturę, pod zarzutem uczestnictwa jako decydent w malwersacji, niegospodarności ze skutkiem narażenia akcjonariuszy na utratę ich majątku. Podobne zarzuty miałaby poprzednia RN, również z jej starym i obecnym przewodniczącym nowej RN, która przyklepywała decyzje Zarządu. Dlatego póki co, zachowuję zimną krew, myślę rozsądnie i moje podejrzenia idą na ten moment w innym kierunku. Na ten moment wiemy, że sprzedał w ciągu niedawnych 4ech dni 101.600 szt. i zostało mu najprawdopodobniej 89.243 szt. W mojej ocenie, jest możliwy również wariant, że te akcje nie sprzedał ulicy, jak również to, że zorganizował spółce miękkie lądowanie i żegna się z nią. Dlatego uważam, że przyszły tydzień, być może jego końcówka, będą kluczowe w sensie informacyjnym, co do przyszłości Moonlita.
  • Re: Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie Autor: ~mlody [5.184.248.*]
    tak jak kluczowy miał być początek listopada? a potem początek grudnia? zamilcz już leszczu.
  • Re: Krzysztof Kostowski: Oceniam sytuację negatywnie Autor: ~akcjonariusz [78.11.176.*]
    Głupota, chamowatość i krętactwo przewyższają cię spekulancie.
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~Rudy [37.47.166.*]
    Wielkie mi halo, że vice prezes sprzedał 30000 akcji. Za cenę za którą sprzedał w sumie warte 12000zł. To ja w zeszłym tygodniu sprzedałem łącznie 80000 i nikt się o tym nie zająknął. Pewnie chłop na Andrzejki potrzebował parę groszy i tyle. Tymi 30K to pewnie się podciera a na forum niewiadomo jakie spekulacje
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~akcjonariusz [77.252.47.*]
    Podajesz się za mnie niczym oszust. Mało masz kombinacji liter w alfabecie?
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~milicja [185.70.180.*]
    kolego lepiej sobie dobre alibi przygotowuj za 1,5 roczne naganianie na wzrosty, przedstawianie fałszywego obrazu spółki, wprowadzanie forumowiczów w bład, negowanie powszechnie dostępnych informacji na temat sprzedaży ... pewnie też brałeś udział w tej nalwersacji? co? bo kto inaczej i z jakich pobudek tak zajadle z premedytacją tak długi czas prowadził działalność dezinformacyjną na tym forum?
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~akcjonariusz [78.11.152.*]
    Po tym co zaprezentowałeś swymi autorskimi słowami wielonickowy stary graczu, zdesperowany spekulancie, spadkowy naganiaczu, wyobraź sobie długi rząd życiowych chamów i prostaków. Gdzie plasujesz siebie wśród nich? W środku, a może w końcówce tego ogonka?
    Wyobraź sobie, że prokurator pyta cię: dlaczego występujesz na tym forum pod ok. 10. nickami? Czy nie masz poczucia, że to forma oszukiwania czytelników?
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~Lol [31.0.80.*]
    Człowieku obudź się tu nie trzeba naganiać, samo się zaorało. Każdemu zależy teraz na odbiciu bo nawet przy takim scenariuszu wyjście zajmie długo na takich obrotach.
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~akcjonariusz [78.11.152.*]
    Człowieku, jeśli jesteś inwestorem, to psychologicznie nie nadajesz się do inwestowania. Nie umiesz układać sobie w głowie różnych aspektów inwestowania. Poddajesz się mentalnie twym przeciwnikom interesu, czyli spekule, jakbyś dokonywał autodestrukcji. Tylko, że na podstawie pewnych twoich wypowiedzi, widzę cię jednak jako aktora, przebiegłego spekulanta, spadkowego naganiacza.
  • Re: Kolejny komunikat Autor: ~Lol [89.64.47.*]
    Człowieku ja bym sobie mógł obecnie kupić duży kawałek MLT gdyby był tego wart. Mam u nich od lat tone hajsu i już kończy się moja cierpliwość. Może szansa zmniejszyć te doj*** stratę to liczyć na short squeeze na CDR, inaczej nie odzyskam inwestycji. Nie wiem po to piszę i tak wbijam tu z nudy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.43.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOONLIT 0,00% 0,35 2026-04-13 11:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.