i poproszę trolli o wstrzymanie się od komentarzy, taka prośba Duchu mamy na zamku 5,20 i wyłamało górą teraz chyba kolejnym krokiem jest close powyżej 5,30 co dałoby zmianę oporu i wsparć Zmiana taka z kolei spowodowałaby realną szansę na test okolic reko na 6,30 bo po drodze chyba żadnego oporu nie widać? Pokreskuj jak znajdziesz chwilę;)
Ile razy będziesz jeszcze pisał sam do siebie i jak tam twoje 2 zl wieloniku ghost-men/azatem/matti/anka/mały/prezes/er/meczywór/obiektywnie/li/ i setka nicków ...........
Dnia 2022-12-02 o godz. 17:35 ~daroo napisał(a): > Ile razy będziesz jeszcze pisał sam do siebie i jak tam twoje 2 zl wieloniku ghost-men/azatem/matti/anka/mały/prezes/er/meczywór/obiektywnie/li/ i setka nicków ...........
On tak lubi musi się dowartościować i pisać sam do siebie hehehe typowe zachowanie leszcza który dał się wyleszczyć po 2 zł no i teraz wyje na forum z wielu niców gdzie pisze co chwile że wyszedł :) a co kurs wyżej to znów że wyszedł hahaha :)) normlanie z takich tutaj mamy bekę na maxa bo co kurs wyżej to pisze że wyszedł z akcji :)
Dnia 2022-12-02 o godz. 17:38 ~Heniek napisał(a): > Dnia 2022-12-02 o godz. 17:35 ~daroo napisał(a): > > Ile razy będziesz jeszcze pisał sam do siebie i jak tam twoje 2 zl wieloniku ghost-men/azatem/matti/anka/mały/prezes/er/meczywór/obiektywnie/li/ i setka nicków ........... > > On tak lubi musi się dowartościować i pisać sam do siebie hehehe typowe zachowanie leszcza który dał się wyleszczyć po 2 zł no i teraz wyje na forum z wielu niców gdzie pisze co chwile że wyszedł :) a co kurs wyżej to znów że wyszedł hahaha :)) normlanie z takich tutaj mamy bekę na maxa bo co kurs wyżej to pisze że wyszedł z akcji :)
Też to zauważyłem i mam przygotowane jego wpisy i wkleje je tutaj tak aby wszyscy widzieli i się pośmiali z niego :))) tak to jest wyszedł poniżej 2 zł i wyje tutaj cały czas naganiał na spadki a kurs co raz wyżej hahaha :)))
Dnia 2022-12-02 o godz. 17:44 ~Daroo napisał(a): > Dnia 2022-12-02 o godz. 17:38 ~Heniek napisał(a): > > Dnia 2022-12-02 o godz. 17:35 ~daroo napisał(a): > > > Ile razy będziesz jeszcze pisał sam do siebie i jak tam twoje 2 zl wieloniku ghost-men/azatem/matti/anka/mały/prezes/er/meczywór/obiektywnie/li/ i setka nicków ........... > > > > On tak lubi musi się dowartościować i pisać sam do siebie hehehe typowe zachowanie leszcza który dał się wyleszczyć po 2 zł no i teraz wyje na forum z wielu niców gdzie pisze co chwile że wyszedł :) a co kurs wyżej to znów że wyszedł hahaha :)) normlanie z takich tutaj mamy bekę na maxa bo co kurs wyżej to pisze że wyszedł z akcji :) > > Też to zauważyłem i mam przygotowane jego wpisy i wkleje je tutaj tak aby wszyscy widzieli i się pośmiali z niego :))) tak to jest wyszedł poniżej 2 zł i wyje tutaj cały czas naganiał na spadki a kurs co raz wyżej hahaha :)))
Typowe zachowanie leszcza który wyleszczył się na dnie ..............i teraz wypisuje swoje wypociny .
To nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami pisanymi sam do siebie ..............bo zostało z ciebie tylko dziś pośmiewisko jak wyłes o 2 zł w lutym tego roku :) a kurs dziś 5,20 tak jak pisał kontraktowy kurs co raz wyżej a ty wyłeś wieloniku o 2 zł hahaha :))) zostałeś spalony na wieki na Gpw i forum :)))
Dnia 2022-12-02 o godz. 17:50 ~Daroo napisał(a): > To nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami pisanymi sam do siebie ..............bo zostało z ciebie tylko dziś pośmiewisko jak wyłes o 2 zł w lutym tego roku :) a kurs dziś 5,20 tak jak pisał kontraktowy kurs co raz wyżej a ty wyłeś wieloniku o 2 zł hahaha :))) zostałeś spalony na wieki na Gpw i forum :)))
O tuż to Daro ! dokładnie wpisy wcześniejsze to potwierdzają ! Jedyny trafną analizę to napisał Kontraktowy i wszystko to co pisał ten gość się sprawdza co się nie podobało tym trolom od 2 zł hehe .
tak jak pisałem
tylko nowe watki z ników dla zarejestrowanych z możliwością odpowiedzi - tylko dla zarejestrowanych tam bełkot nie wejdzie bo musiałby zarejestrować pewnie ponad 100 ników :) :)
to prawda duchu, tylko ja nie chcę tutaj się rejestrować generalnie unikam takich rejestracji gdziekolwiek, cóż poradzić tak mam i już;) zobacz co te bel...oty teraz czynią, odgrzewają kolejne kotlety by tylko wątek poleciał na dół;) Brawo WY;) A w temacie Moni to mamy w końcu konkretne ruchy, czas na pierwszy poziom starej reko czyli 6,30 czy te okolice?
Lol sobota zerknę sobie co tam i co widzę Troll goni trolla;) skąd się tutaj ich tylu namnożyło;))) beł...oty to inna bajka, oni byli są i będą by nas bawić, ale skąd te nowe trollska;) coś chyba czują, że zapakować się trzeba póki jeszcze pora - ŁADOWAĆ SIĘ PKC;)) taniej już nie budiet