• PYTANIE Autor: ~kruczek [78.9.28.*]
    Czy tylko ja to widzę , że ktoś siale i niezmiennie wystawia do sprzedaży 1512 akcji . Nie obserwuj e giełdy cały czas a tylko zaglądam ale zwróciło to moją uwagę... To ciekawa taktyka ale sugerująca działanie cały czas jednej i tej samej osoby , Czy ktoś w ten sposób chce sprzedać jakąś większa ilość akcji czy celowe działanie? Przy tak małych obrotach zwraca to moja uwagę.
  • Re: PYTANIE Autor: ~kruczek [78.9.28.*]
    ok , wiem już jak to działa :)
  • Re: PYTANIE Autor: ~Podzielsie [178.73.39.*]
    Jak?
  • Re: PYTANIE Autor: ~kruczek [78.9.148.*]
    Ktoś ma dużo akcji do sprzedania i tak ustawił zlecenie. Nie sprzedał wcześniej po 1,70 a okoliczności zmusiły go do sprzedazy TERAZ ... Małe obroty dlatego dalsze spadki.
  • Re: PYTANIE Autor: ~asd [147.161.249.*]
    większej bzdury dawno nie czytałem :D Ktoś co ma akcji za powiedzmy 100k "zapomniał" sprzedać po 1,7. nie no zabawny z Ciebie zawodnik
    A gdzie jest słowo zapomniał ? NIE sprzedał! a to różnica , widocznie wtedy nie miał takiej potrzeby ...
    Tak naprawdę wszystko możliwe, ale nie rozjaśnia to niestety obrazu spółki. Zastanawiam się jakie będą dalsze scenariusze
    Czekam na jakiś przełom , tymczasem to jedyna akcja , którą mam niedowartościowaną :)
    Ja czekam jeszcze na korektę i dopiero ostry zakup
    Jak kupuję i akcja spada nigdy nie mam z tym problemu bo nie czekam na 3-5% tylko więcej :) Ktoś kto czeka na tzw. dołek nigdy nie zarobi na giełdzie dużej kasy , takie jest moje zdanie ...
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trakcja-ma-umowe-na-przebudowe-odcinka-autostrady-na-Litwie-za-55-1-mln-euro-8451528.html
  • Re: PYTANIE Autor: ~obserwator [213.134.166.*]
    A czy przypadkiem w marcu 2021 ten spadek kursu akcji z 3,50 zł to nie spowodowany na wieść o wejściu SP i ogromnej emisji? Dlaczego to spadło skoro SP to przejmował??
  • Re: PYTANIE Autor: ~jasne [78.9.148.*]
    Każda emisja zawsze powoduje spadki ... przez jakiś czas...

[x]
TRAKCJA 0,92% 2,75 2025-10-27 17:01:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.