Ale poczytałem w raporcie i tam podają że trochę tych gierek jednak mają na koncie, wypuszczonych w tym roku więc może jednak nie jest tak źle? Jeszcze się zastanawiam ale jak widzę takie coalenergy czy yolo że funkcjonują tylko dzięki wierze (bo nie dysponują czymkolwiek) to chyba ArtGames jest naprawdę w dobrej sytuacji. A spadki? No cóż, jak widać CDP po ogłoszeniu historycznych wyników za 3q poleciało 10% w dół to nie dziwi mnie nic na bananie. Średnią mam 1,64 więc nie jest źle ale pewnie że wolałbym zarobić. Pozdrawiam cierpliwych,,,no i troli spadkowych też pozdrawiam ale środkowym palcem
Większość właśnie tego nie rozumie, że ArtG wybudował mocne a buduje dalej solidne fundamenty. Wszyscy są rządni zysku już ty i teraz. Połowa to dzieciarnia które jeszcze do niedawna większość czasu spędzała przed PeeSem. Cały czas powtarzam aby się zapoznać ze strategią tej firmy!
Jerzy - trwaj, ale też pomyśl, podbili i ubrali nowicjuszy, dalej kiszonka Poczekasz może i 2-3 lata a obok okazje odbijają, tu, na śmietnik NC, wrócić zawsze możesz
już ci napisalem gdzie możesz sobie włożyć "strategię" Nie dociera ? Tu jest giełda, tu się inwestuje żeby ZAROBIĆ a nie czytać o czyjejś strategii Climber -porażka Na tym ma polegać ta startegia ?
J23 A TY SWOJĄ STRATEGIE MOŻESZ WŁOŻYĆ WIESZ GDZIE.... MAŁO WIESZ CZLOWIECZKU.... PRZEDE WSZYSTKIM POKORA I SZACUNEK DO INNYCH. KAŻDY MA SWOJĄ STRATEGIĘ I KUPUJE CO CHCE WIĘC PO JAKIEGO GRZYBA POUCZASZ INNYCH.... ZA KOGO SIĘ UWAŻASZ.... ZŁA FIRMA TO PO DIABŁA TU JESTEŚ
dła złodziei i wszelkiej maści cwaniaczków na GPW, których pełno, nie mam żadnego szacunku. W USA za swoje przekręty niejeden już dawno by garował, ale tu jest Polska -raj dla takich.
Chciałem pominąć twoje wynurzenia w moim kierunku ale doczytałem, że zostałem zaliczony do grona złodziei i cwaniaków. Zejdę więc na chwilę do twojego poziomu i powiem tylko jedno zdanie. Buda ptysiu!