• zaproszenie Autor: ~giza [89.79.243.*]
    czy ktoś z Państwa zdecydował się na zapis?
  • Re: zaproszenie Autor: ~łun [193.56.105.*]
    w piątek skończyły się zapisy a spółka milczy. Jutro ma być rozliczenie transakcji więc zapewne znają już efekty zaproszenia. Pewnie nie ma się czym chwalić. Będzie wezwanie po wyższej cenie czy odpuszczą temat?
  • Re: zaproszenie Autor: ~łun [193.56.105.*]
    No i już wiemy, na zaproszenie odpowiedziało 7.147 akcji.
  • Re: zaproszenie Autor: ~Ja [89.64.8.*]
    Brawa dla akcjonariuszy .
    Jednak 35zl przy tak rozwijającej się spółce to sporo poniżej wartości godziwej.
  • Re: zaproszenie Autor: ~prof [77.222.243.*]
    uchwała z sierpnia zakłada skup po maksymalnie 35 zł przez 5 lat. Mogą ciułać - nic ich nie goni.
  • Re: zaproszenie Autor: ~aaaa [194.9.245.*]
    to żart, czy naiwność?
  • Re: zaproszenie Autor: ~aaaa [79.185.136.*]
    ludzie to są jednak niesamowici. mogli sprzedać w zaproszeniu za 35 złotych za sztukę, redukcji żadnej nie było, to wolą sprzedawać poniżej 35 złotych, nawet za 34 (wtf). polska giełda to dno, nic dziwnego, że Netwise się stąd zwija.
  • Re: zaproszenie Autor: ~qwerty2 [88.156.132.*]
    >>polska giełda to dno
    1. weź pod uwagę, że odpowiedź na wezwanie to kłopoty: blokowanie akcji (nie wiem czy nie za pieniądze), nie wiem jak teraz, ale kiedyś papierologia
    2. może ktoś w dniu wezwania nie potrzebował kasy, a teraz nagle potrzebuje?
  • Re: zaproszenie Autor: ~aaaa [79.185.143.*]
    czemu to jest ciągle mylone? zaproszenie do składania ofert to nie to samo, co wezwanie! tu nie było zadnego wezwania na razie.
  • Re: zaproszenie Autor: ~qwerty2 [88.156.132.*]
    tym bardziej to więcej papierologii i potencjalnych kosztów :)
  • Re: zaproszenie Autor: ~aaaa [194.9.245.*]
    Skalbania znów na zakupach? Jeszcze im troszkę brakuje, ale z dnia na dzień coraz bliżej. no jestem ciekaw, co dalej. jakby podnieśli cenę skupu do 40 to zbiorą tyle, ile trzeba bez żadnego problemu. pytanie, czy chcą nam te parę groszy dorzucić. może do raportu za I kwartał uda nam się tutaj dociągnąć.

emocje jak na grzybach, ale czekamy!
[x]
NETWISE -15,11% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.