• Ciekawe Autor: ~Adam [109.255.124.*]
    Oczekuje ponad 600 osob na wywiad duality :)
  • Re: Ciekawe Autor: ~Adam [109.255.124.*]
    Najparwodpodbniej 2 kwartal unholy :)
  • Re: Ciekawe Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Chyba oglądaliśmy inny materiał
    Moze nie ten ogladales haha. Unholy na pc najprawdopodobniej przed wakacjami czyli czerwiec a czerwiec to drugi kwartal..chyba ze myslisz inaczej hhah...sprzedaj jak adameczek czekam tam nizej :)
  • Re: Ciekawe Autor: ~Gość [149.156.189.*]
    Nie mój drogi, w terminie o którym mówisz była mowa o Release Candidate
    Nie zmienia faktu ze gra i tak bedzie wypuszczona w 2023 i stawial bym bardziej ze przed haloween
  • Re: Ciekawe Autor: ~nowy [77.222.243.*]
    Fajnie, że zarząd wziął się do poprawienia RI, ale jak widać po kursie czat póki co raczej szkodzi niż pomaga. Jak dla mnie zabrakło konkretów. Nie wiem czemu nie odpowiedzieli choćby orientacyjnie na pytanie o czas rozgrywki Unholy czy na którym milestonie są. Przecież to nie jest żadne ujawnianie treści poufnych. A tajemniczość w tym przypadku jest przecież niepotrzebna.
    Narazie czas do zbierania bo to i tak wystrzeli z tych poziomow. Spolka rentowna rosnie rok do roku wiec nie ma czym poki co sie przejmowac. Kapitalizacja jest naprawde smieszna, udalo mi sie znowu dobrac wiec jest jak dla mnie ok...moze accident zaskoczy zobaczymy
  • Re: Ciekawe Autor: ~Hehe [83.28.220.*]
    A kogo to obchodzi że dobierasz? Taki jesteś niby pewny że urośnie to po co płodzisz codziennie kilka postów na ten temat. Innych chcesz przekonać czy siebie? A może to ty wychodzisz z papiera puszczając paczki kilka K od kilku dni?
  • Re: Ciekawe Autor: ~sweeger [37.225.82.*]
    A ty po co codziennie tu siedzisz - samarytaninie ??? Bronić leszcza , czy próby zbicia kursu twoimi wpisami ????
  • Re: Ciekawe Autor: ~nowy [77.222.243.*]
    gdyby udało się wyrobić z Unholy do halloween 2023 to byłby naturalnie dobry moment na premierę. Wydaje się, że jest na to szansa. Do tego przed premierą mieliby świeżo prezentację przez 505 na TGS 2023.
[x]
DUALITY 0,00% 2,23 2025-10-08 16:47:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.