• Przepraszam Autor: ~akcjonariusz [5.173.240.*]
    Myliłem się wiele razy, a nadal naganiałem na coraz niższych poziomach.
  • Re: Przepraszam Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    To co robisz, spadkowy naganiaczu, to oszustwo.
  • Re: Przepraszam Autor: ~Lol [89.64.47.*]
    Odezwał się naganiacz na wzrosty
    Niszczycie forum swobodnej wymiany myśli, niszczycie to forum... To się obróci w konsekwencji przeciw wam, bo jako spadkowi naganiacze, spekuła potrzebuje czytelników, a swym postępowaniem w praktyce zniechęcacie do czytania tego forum. Nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia, a tylko deprecjonujecie i ośmieszacie, stosując półprawdy, niejednokrotnie też kłamiąc bez zahamowań. Tym samym tracicie odbiorców swych przekazów. Chamstwo z głupotą przemieszane.
  • Re: Przepraszam Autor: ~Lol [89.64.47.*]
    Ty najbardziej zniechęciłeś swoimi pustymi egocentrycznymi nadętymi elaboratami bez pokrycia w faktach
    I na tym przykładzie widać jakie kłamliwe głupstwa wypisujesz. Robisz dokładnie to o czym chwilę wcześniej napisałem. Wszystko co pisałem było oparte na zaistniałych faktach, czy rzetelnych opiniach, w danym momencie. Tyle, że ja nie mam wpływu na postępowanie decydentów Moonlita, na popełniane przez nich błędy, które ujawniają się po czasie. A wy w swym ślepym amoku, próbujecie mi tą odpowiedzialność przypisać. Takie postępowanie jest przekładanką prostactwa i chamstwa. Właśnie w taki sposób niszczycie forum swobodnej wymiany myśli. A najbardziej śmieszy mnie jak spekulanci pod płaszczykiem pokrzywdzonych inwestorów próbują zdyskredytować i obarczyć mnie swymi rzekomo nieudanymi inwestycjami, podczas, gdy waszym celem jest zaniżenie kursu, zrobienie ruchu, bo pracujecie na widełkach.
  • Re: Przepraszam Autor: ~analityk [5.173.240.*]
    Klamco akcjonariuszu ile jeszcze będziesz oszukiwał ludzi? Ile jeszcze będziesz sam sobie lajkował komentarze?
    Powinni cie pozwać.

Dla kogo tak ciezko pracujesz budujac dobrą atmosferę?
[x]
MOONLIT 0,00% 0,30 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.