Uwierz mi że chciałbym żeby tak było. Przeklinam dzień w którym otworzyłem konto u brokera bo obkupiłem się jakichś śmieciowych papierów i cały czas w plecy. Chyba jednak nie bez powodu cena spadła tak mocno :(
Tak myślałem, że zrujnowany to TROLLL bez akcji, który tylko uprawia marny trolling, żeby jeszcze coś wyżebrać na tych poziomach. To pewnie chłopak johna :)
To forum jest najsmiesznienszym miejscem na ziemi:))))) Jakies typy uważają, ze inny typ moze wpisami na jakims niszowym forum trwale wplynac na kurs akcji spolki z 20 mln kapitalizacji na otwartym rynku:))
A jeszcze inne typy uwazają, ze spadek kursu to koronkowa robota jakiegos tajemniczego Fu Manchu, i chcą donosić do KNF:))
Jak wyjdę przynajmniej na zero to sprzedam. Mimo że naprawdę mam cykora jeśli chodzi o dalsze spadki to nie chciałbym księgować straty kolejny rok z rzędu. Nie tak miało być!
Skończ dzieciaku się kompromitować, wystaw akcje na S po 99 zł w arkuszu, ale tego nie zrobisz bo jesteś trollem bez akcji i liczysz, że na twoją żałosną socjotechnikę kogoś nabierzesz na tak żałosnym poziomie?
Uwzględniając inflacje przez 2 lata bessy na CRB to mamy poziom 5-10 zł za akcje.
A w sumie to po co mam uświadamiać kogokolwiek, niech sprzedają. Mogę jeszcze kilka tys. akcji dobrać jak coś, tak więc śmiało.