• Wczoraj u Wapniaka Autor: ~Subskrybent [83.7.233.*]
    Najbardziej mnie rozbawiło jak Albert przyznał z rozbrajającą szczerością że się nie zna na produkcji gier i nie założyłby tej firmy gdyby nie spotkał Roberta Ogłodzińskiego.
    Okazało się że i Robert się nie zna. XD
  • Re: Wczoraj u Wapniaka Autor: ~CBA [77.112.21.*]
    Biedne chłopaki nie znają się...ale naganiać na kupno w wywiadach jaka to super gra i co z nią zwojują to potrafili biedacy....napędzili ludzi na kupno papieru toaletowego powyżej 1 zł....
  • Re: Wczoraj u Wapniaka Autor: ~Jarosław [83.6.129.*]
    mam nadzieje, ze jeden i drugi skoncza w wiezieniu, sporo przez nich stracilem i pewnie nie tylko ja.
  • Re: Wczoraj u Wapniaka Autor: ~Xyz_AntyBaran [31.0.84.*]
    A dlaczego by mieli w więzieniu kończyć za niekompetencję? Przecież złożyli inwestorom uczciwą propozycję kupna akcji spółki. Wszystko legitne, opisane w prospekcie, zatwierdzone przez giełdę, czy KNF. Każdy inwestor miał prawo się nakręcić i kupić 10 razy drożej niż to było warte. Po żenującej premierze ST każdy miał prawo wyjść po zaskakująco wysokim kursie 11zl. Ale każdy miał prawo liczyć na cud i trzymać do 7zl. I może trzymać dalej ignorując kolejne sygnały dokąd to zmierza.
  • Re: Wczoraj u Wapniaka Autor: ~lll [213.134.161.*]
    Tu masz odpowiedz na swoje pytania
    "Wciąż jestem skonfundowany. Ty jesteś inwestorem, Przybylski również. Ogłodziński pracował przy grach, ale jako scenarzysta. Nagiecki zajmował się marketingiem, a Łubiarz zarządzał projektami, ale nigdy w gamedevie. Zastanawia mnie, kto – dajmy na to – będzie projektował.
    Zapewniam, że budujemy zespół, niebawem uchylimy rąbka tajemnicy, kto konkretnie stoi za procesem produkcyjnym i jak wygląda nasz zespół koncepcyjny. Na tę chwilę, ze względu na różne zaszłości konkretnych osób, nie mogę tego zrobić."

https://polskigamedev.pl/longterm-games-analityk-otwiera-studio-bedzie-tworzyc-wybitne-gry-wideo/
  • Re: Wczoraj u Wapniaka Autor: ~Xyz [31.0.84.*]
    Bardzo dobry wywiad. Witczak vel Papkin z CDAction to jednak klasa. Widać że jak ktoś się zna, to 2 lata temu wyczuł że to się nie uda.
[x]
LTGAMES 11,67% 6,70 2026-05-13 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.