SPółka ewidentnie potrzebuje reklamowania wśród graczy indywidualnych. Oczywiście przydałoby się więcej informacji fundamentalnych, ale na to przyjdzie pora w 2023 r. Na razie kilku graczy już kumuluje walor. A to dopiero początek. Tak więc ludzie bez stresu.
Spółeczka fajna! A czy będzie zainteresowanie to trudno ocenić Ponad Połowa osób z Portalu Analiz posiada Papier więc będzie ciężko o wzrosty bo kto ma kupować
Będę gracze giełdowi. Spokojnie. Już ja o to zadbam. Już na wielu spółkach byłem, gdzie brakowało obrotów. Spółki były bardzo dobre, tylko nie były znane na forach giełdowych. Mnie interesują gracze indywidualni z wielkim portfelem. Inwestorów instytucjonalnych nie lubię, bo pracowałem u nich 10 lat i to są cieniasy, mega cieniasy wbrew pozorom. Lepszy indywidualny z portfelem 5-20 mln zł. Tak ruszaliśmy kiedyś z EEX między 1,5-3 zł. Obroty były jak kot płakał. A po 3 miesiącach było już pięknie. Nie wspominając o kursie, który na wysokich obrotach mknął od 1,5 do 51,9 zł. Ale co tam.
Wszystko dobrze,tylko dzisiaj znowu nic nie wpadło.Chyba ktoś to blokuje.Chwilę jeszcze poczekam,ale będę zmuszony się przestawić.Pozdrawiam.
Z poważaniem
Na razie obserwuję zbyt krótko, by zorientować się na 99% o co chodzi. Wydawało mi się, że ktoś sprzedaje non stop. Jednak gdy na K pojawiają się większe ukryciaki, to odpuszcza ze sprzedażą i czeka wyżej. Ale mam czas i chyba nie tylko ja bo jest co raz więcej oczekujących. Tymczasem przed nami chyba dwa kolejne infa na dniach. na jedno czekam szczególnie, czyli na certyfikację VR na PS. Japończycy po dzisiejszej wygranej z Hiszpanami mogliby przyśpieszyć, aby CS VR na PS dała już przychody i zyski w ramach IV kwartału.