• Wystrzeli już nie dlugo Autor: ~Jedrek [37.47.171.*]
    Jak sanwil będzie szedł do gory i będzie za akcje 3zl to znaczy że hossa na giełdzie się skończyła, zawsze jest tak jak śmieciowi idą do gory to trzeba wycofywać kapitali sprzedawać akcje i poczekać aż to wszystko ochłonie tak było zawsze na gieldzie
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 09:03 ~Jedrek napisał(a):
    > Jak sanwil będzie szedł do gory i będzie za akcje 3zl to znaczy że hossa na giełdzie się skończyła, zawsze jest tak jak śmieciowi idą do gory to trzeba wycofywać kapitali sprzedawać akcje i poczekać aż to wszystko ochłonie tak było zawsze na gieldzie

W takim razie już martwię się o scetta i hrummmka, gdzie te ich perły fundamentalne pospadają :-(.
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    nie wiem tez o jakich perlach mowisz bo ja pisalem tutaj w jakie spolki inwestucje  I nie wymienialem chocby jednej nazwy ani nie dawalem zadnych rekomendacji

ale zanucę ci krótko… "o mnie sie nie martw o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam.." 

a co do "wyszczału"... podobno tak to ma wygladac

https://c.tenor.com/asSa0XkcXXwAAAAM/rocket-failure-explode.gif
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.243.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 09:56 ~hmm napisał(a):
    > nie wiem tez o jakich perlach mowisz bo ja pisalem tutaj w jakie spolki inwestucje  I nie wymienialem chocby jednej nazwy ani nie dawalem zadnych rekomendacji
    >
    > ale zanucę ci krótko… "o mnie sie nie martw o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam.." 
    >
    > a co do "wyszczału"... podobno tak to ma wygladac
    >
    >https://c.tenor.com/asSa0XkcXXwAAAAM/rocket-failure-explode.gif

Zapewne chodzi ci o długość i efekt końcowy twojego lotu po preparacie :-).

taaa za pewne, tak sobie to tłumacz
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 10:28 ~hmm napisał(a):
    > taaa za pewne, tak sobie to tłumacz

Jeden pan z WHO już tłumaczył :-).
    moze I tlumaczyl, pytanie co ty z tego tak naprawde zrozumiales, bo pewnie niewiele
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 11:46 ~hmm napisał(a):
    > moze I tlumaczyl, pytanie co ty z tego tak naprawde zrozumiales, bo pewnie niewiele

Tak, nic nie zrozumiałem x-D.
    Wytłumaczył, ile zostało czasu w zależności od ilości dawek :-).
    Jesteś jak taki mały ratlerek ktory duzo szczeka, probuje kasac I ciaga za nogawkę, ale te twoje fantasmagorie dotyczace szczepien w ktore probujesz uciekac jak na sanwilu brakuje juz jakichkolwiek argumentow naprawde nie robia na mnie absolutnie zadnego wrazenia, a czytam cie jedynie z politowaniem :) 

ps. napisz do B. I sie upewnij czy on nie jets czasem zaszczepiony, bo jak sie okaze ze jest I niedługo go zabraknie to co ty ze soba poczniesz bidoku, sanwilowa sieroto
    Dnia 2022-12-02 o godz. 09:47 ~hmm napisał(a):
    > Jesteś jak taki mały ratlerek ktory duzo szczeka, probuje kasac I ciaga za nogawkę, ale te twoje fantasmagorie dotyczace szczepien w ktore probujesz uciekac jak na sanwilu brakuje juz jakichkolwiek argumentow naprawde nie robia na mnie absolutnie zadnego wrazenia, a czytam cie jedynie z politowaniem :) 
    >
    > ps. napisz do B. I sie upewnij czy on nie jets czasem zaszczepiony, bo jak sie okaze ze jest I niedługo go zabraknie to co ty ze soba poczniesz bidoku, sanwilowa sieroto

j.w. zeby ci nie przyszlo do glowy zgłaszac do moderatora
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.234.*]
    Dnia 2022-12-02 o godz. 09:47 ~hmm napisał(a):
    > Jesteś jak taki mały ratlerek ktory duzo szczeka, probuje kasac I ciaga za nogawkę, ale te twoje fantasmagorie dotyczace szczepien w ktore probujesz uciekac jak na sanwilu brakuje juz jakichkolwiek argumentow naprawde nie robia na mnie absolutnie zadnego wrazenia, a czytam cie jedynie z politowaniem :) 
    >
    > ps. napisz do B. I sie upewnij czy on nie jets czasem zaszczepiony, bo jak sie okaze ze jest I niedługo go zabraknie to co ty ze soba poczniesz bidoku, sanwilowa sieroto

Jeśli się zaszczepił, to spotkacie się pewnie szybciej, niż wynikałoby to z metryczki.
    Duuuuuużo zdrówka, bo będzie ci potrzebne, jeszcze nie już, jeszcze nie teraz :-).
    Nie mam w planach sie z nim widziec. Za to pewnie ty widujesz go codziennie jak przejezdza swoim wypasionym autem za twoje pieniadze obok twojej strożowki :)

Dzięki za miłe słowa I zyczenia :) Tobie również poprawy zdrówka...zwłaszcza psychicznego… oj przyda sie :)
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.234.*]
    Dnia 2022-12-02 o godz. 12:09 ~hmm napisał(a):
    > Nie mam w planach sie z nim widziec. Za to pewnie ty widujesz go codziennie jak przejezdza swoim wypasionym autem za twoje pieniadze obok twojej strożowki :)
    >
    > Dzięki za miłe słowa I zyczenia :) Tobie również poprawy zdrówka...zwłaszcza psychicznego… oj przyda sie :)

Moje jest na najwyższym poziomie. Szczególnie, gdy widzę szczurki laboratoryjne (nie mylić z prawdziwymi, które są po prostu zmuszane) święcie przekonane że to, co robią dla nich rządy, jest dla ich dobra :-).
    > Moje jest na najwyższym poziomie. Szczególnie, gdy widzę szczurki laboratoryjne (nie mylić z prawdziwymi, które są po prostu zmuszane) święcie przekonane że to, co robią dla nich rządy, jest dla ich dobra :-).

pamietaj ze to co dla ciebie jest sufitem dla innych jest jedynie podłogą
    Dnia 2022-12-02 o godz. 14:09 ~hmm napisał(a):
    > > Moje jest na najwyższym poziomie. Szczególnie, gdy widzę szczurki laboratoryjne (nie mylić z prawdziwymi, które są po prostu zmuszane) święcie przekonane że to, co robią dla nich rządy, jest dla ich dobra :-).
    >
    > pamietaj ze to co dla ciebie jest sufitem dla innych jest jedynie podłogą

No ty możesz się gwałtownie zetknąć z tą podłogą, może boleć :-).
    A tu proszę, już budują nową narrację, czuć pandemię w powietrzu, a może to gazy naszych, chętnych do testowania, szczurków laboratoryjnych?
    https://www.onet.pl/informacje/dziennik-naukowy/lodowce-uwalniaja-wirusy-nieznane-nauce-wielkie-zagrozenie/z5yeh0y,30bc1058
    Czyżby jednak poszprycowy 5G wirus zombie?
    CDC już jakiś czas temu "ostrzegało", nawet w formie komiksu:
    https://multco-web7-psh-files-usw2.s3-us-west-2.amazonaws.com/s3fs-public/Preparedness%20101%20Zombie%20Pandemic%20novella.pdf
    I co hrummku, to pewnie też Russia Today?
    https://stacks.cdc.gov/view/cdc/6023

• Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: ~hmm [178.42.5.*]
    wrzuc se jescze ze 20 linkow, moze sie poczujesz lepiej :)
    próbujac byc zlosliwy I uszczypliwy swoim spamem robisz tylko na tym forum gnój skutecznie odstraszajac ludzi bo ilez mozna czytac bredni :) a twoje wypociny I tak nie robia na mnie najmniejszego wrazenia :)
    Dnia 2022-12-02 o godz. 22:08 ~hmm napisał(a):
    > wrzuc se jescze ze 20 linkow, moze sie poczujesz lepiej :)
    > próbujac byc zlosliwy I uszczypliwy swoim spamem robisz tylko na tym forum gnój skutecznie odstraszajac ludzi bo ilez mozna czytac bredni :) a twoje wypociny I tak nie robia na mnie najmniejszego wrazenia :)

Oooooo, to już narracja Russia Today nieaktualna?
    Ty nic nie wrzucisz. Nie jesteś w stanie :-).
    Słyszałeś o ukaraniu Bourli przez sąd za kłamstwa?
    A czytałeś to, co podpisałeś?
    Już widzę, jak ubezpieczyciel będzie ci wypłacał odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu po eksperymentalnym prerparacie (jeśli przeżyjesz) x-D.
    Chlopie :) jest weekend, zamiast się produkować zasypujac forum niezwiazanym z forum spamem korzystam z życia. Ty też wyjść na spacer, przewietrz umysł albo to co tam jeszcze między uszami zostało :) poczujesz się lepiej :) Ciao.
    Dnia 2022-12-03 o godz. 11:31 ~hmm napisał(a):
    > Chlopie :) jest weekend, zamiast się produkować zasypujac forum niezwiazanym z forum spamem korzystam z życia. Ty też wyjść na spacer, przewietrz umysł albo to co tam jeszcze między uszami zostało :) poczujesz się lepiej :) Ciao.

Nie muszę chodzić na spacer, mam swój ogródek (jeszcze, zanim dopadnie wszystkich Great Reset).
    Zostawiłem dziś też ślad węglowy, także jestem zadowolony.
    A ty jak zapatrujesz się na swojego "Pana" Jakuba Morawieckiego?
    Miseczka ryżu zostawia raczej mały carbon footprint :-).
    https://www.youtube.com/watch?v=pULifeRrdsg
    Moze wiec lepiej skupic się na uprawie marchewski niz na inwestycjach gieldowych :) Wiekszy dla ciebie bedzie z tego "piniondz" niz na akcjach. Az dziwne ze nie napisales ze zostawiles dzis tez slad "kałowy" bo wiem ze to twój konik I czesto lubis zo tym opowiadac.
    No I nie powtarzaj bezmyslnie bzdur o misce ryzu, bo tak sie sklada ze sluchalem to nagranie I te słowa padły po pierwsze nie o Polakach I w zupelnie innym kontekscie. A takie bzdury moze powatzrac ogłupiony cymbał ze spranym mozgiem przze TVN   
    Dnia 2022-12-03 o godz. 21:57 ~hmm napisał(a):
    > Moze wiec lepiej skupic się na uprawie marchewski niz na inwestycjach gieldowych :) Wiekszy dla ciebie bedzie z tego "piniondz" niz na akcjach. Az dziwne ze nie napisales ze zostawiles dzis tez slad "kałowy" bo wiem ze to twój konik I czesto lubis zo tym opowiadac.
    > No I nie powtarzaj bezmyslnie bzdur o misce ryzu, bo tak sie sklada ze sluchalem to nagranie I te słowa padły po pierwsze nie o Polakach I w zupelnie innym kontekscie. A takie bzdury moze powatzrac ogłupiony cymbał ze spranym mozgiem przze TVN   

Spokojnie, Jakub wspominał też, że najlepszym sposobem zawsze była wojna. Wojna zmienia perspektywę w pięć minut.
    A wtedy miska ryżu będzie dla ciebie, jak sztaba złota. Choć myślę, że 2023 rok to rozstrzygnie, wszak nie wszyscy będą mieć przepustkę do przyszłości. Niech no podkręcą tylko pięć Gie na wyższe częstotliwości :-).
    Dnia 2022-12-03 o godz. 21:57 ~hmm napisał(a):
    > Moze wiec lepiej skupic się na uprawie marchewski niz na inwestycjach gieldowych :) Wiekszy dla ciebie bedzie z tego "piniondz" niz na akcjach. Az dziwne ze nie napisales ze zostawiles dzis tez slad "kałowy" bo wiem ze to twój konik I czesto lubis zo tym opowiadac.
    > No I nie powtarzaj bezmyslnie bzdur o misce ryzu, bo tak sie sklada ze sluchalem to nagranie I te słowa padły po pierwsze nie o Polakach I w zupelnie innym kontekscie. A takie bzdury moze powatzrac ogłupiony cymbał ze spranym mozgiem przze TVN   

A, jeszcze jedno, nie interesują mnie jakiekolwiek media związane z elitami, dzięki temu nie dałem się ogłupić za hulajnogę czy inne śmieciowe gadżety tak, jak ty :-). I powiedziałem ci, żebyś sprawdził sobie, co podpisałeś, bo za jakiś czas będzie taka sama sytuacja, jak w rozmowie reporterki z przedstawicielem fundacji Billa ;-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.243.34.*]
    No właśnie ze za nimi powtarzasz niezgodne z prawdą rzrczy swiadczy ze po pierwsze Cię interesują, a po drugie ze jednak dajesz się ogłupiać
    Dnia 2022-12-04 o godz. 19:07 ~hmm napisał(a):
    > No właśnie ze za nimi powtarzasz niezgodne z prawdą rzrczy swiadczy ze po pierwsze Cię interesują, a po drugie ze jednak dajesz się ogłupiać

To ty jesteś ogłupiony mediami. Już samo to, że podniecasz się Jakubem ze wzgórz Golan, świadczy o tym, że zrobili ci swego rodzaju MK-Ultra.
    Czytałeś, co było wyryte na płytach, czy tylko wykasowałeś post? Nawet nie ustosunkowałeś się do faktów, które podaję ci na tacy.
    No to poczytaj sobie, co ludzie z klubu rzymskiego chcą osiągnąć. A nie jakieś tam Jakubki-Mateuszki, którzy tylko im drinki podają, choć i oni już zaczynają mówić coraz bardziej językiem elit.
    https://pl.wikiquote.org/wiki/Dennis_Meadows
    W sumie ciężko się z gościem nie zgodzić. Jednak nie zamierzam być w żadnej z eliminowanych grup, o których wspomniał Attali :-).

czlowieku jakich faktow :) to juz fakty TVN maja wiecej wspolnego z rzeczywistoscuią niz twoje brednie
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.224.*]
    Dnia 2022-12-05 o godz. 08:00 ~hmm napisał(a):
    > czlowieku jakich faktow :) to juz fakty TVN maja wiecej wspolnego z rzeczywistoscuią niz twoje brednie

Wiem, że nie śledzisz tego, co robią ci, którzy mają realny wpływ na rzeczywistość, ty żyjesz w iluzji. Profesor Meadows powiedział, że równowaga ekologiczna w Polsce będzie przy populacji 15 milionów. Puszczą to w jakiejkolwiek telewizji? I wiele wskazuje na to, że się to spełni, nawet Jarosław nie pomoże i trzeźwe 25- latki też. ;-)
    Ale prawda jest niewygodna, lepsze słodkie kłamstewko, nieprawdaż? Upadek może być bolesny, a Jakub Mateusz nie przytuli, z resztą prawie żaden polityk by tego nie zrobił. Ja znam w zasadzie jednego polityka i to szeregowego, któremu bym zaufał. Nie jest to Braun.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.46.*]
    Dnia 2022-12-03 o godz. 10:33 mroz napisał(a):
    > buahaha cempek i jego teorie...

Się niedogrzany przekonasz :-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.238.*]
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: cmpunk [31.61.243.*]
    Dnia 2022-12-01 o godz. 11:41 ~J-23 napisał(a):
    > Autor wątku (Jedrek) napisał z grubsza to samo co ja 2,5 lata temu jak snw był po 5,8x i całkiem trafnie określił lubelski hold jako spółkę śmieciową
    >
    > A ta startująco - lądująca rakieta to w pigułce wykres lubelskiego tzw, holdu
    > HAhhaAHHHHHAaaaaaaaaaaaaaaaa

Scett, wo zainwestuje 4 koła kwartalnego zysku twoja perla? W paliwo do samochodu firmowego, czy ze dwa przeglądy? x-D
  • Re: Wystrzeli już nie dlugo Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    ''szczał" w kolano i w Nowym 2023 ROKU WITAMY grosiki na tzw. lubelskim holdingu

Ps.
    a może jeszcze w starym 2022 jak dobrze pójdzie
    Dnia 2022-12-28 o godz. 15:26 ~J-23 napisał(a):
    > ''szczał" w kolano i w Nowym 2023 ROKU WITAMY grosiki na tzw. lubelskim holdingu
    >
    > Ps.
    > a może jeszcze w starym 2022 jak dobrze pójdzie

Powiadasz scett, że tysiąc groszy za akcję? ;-)
[x]
SANWIL -0,34% 1,48 2025-11-07 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.