361 miejsce na wishliście pomimo prawie pół miliona wyświetleń filmu z gameplayem na IGN. Gra nie ma potencjału, gameplay jest drętwy i nudny, dialogi i voice acting ssie. Jedyne co się broni to grafika, która jest całkiem ładna.
Koszt gry to ponad 4 miliony zlotych, to się nigdy nie zwróci wydawcy, nie mówiac już o 30% od sztuki dla Duality po pokryciu kosztów.
Dnia 2022-11-30 o godz. 15:36 ~Buahaha napisał(a): > 361 miejsce na wishliście pomimo prawie pół miliona wyświetleń filmu z gameplayem na IGN. Gra nie ma potencjału, gameplay jest drętwy i nudny, dialogi i voice acting ssie. Jedyne co się broni to grafika, która jest całkiem ładna. > > > > Koszt gry to ponad 4 miliony zlotych, to się nigdy nie zwróci wydawcy, nie mówiac już o 30% od sztuki dla Duality po pokryciu kosztów.
No i dlatego zdradzę ci sekret: nie musisz kupować
Napisałem ten post dlatego, że na całym forum naganiaja na Duality. A jak ktos ma choć trochę doświadczenia i spojrzy na liczby to od razu widać co się święci. Ja wiem ze idzie zima i ciepłe ubranka potrzebne, ale troche szkoda mi się zrobiło leszczy.