coś już nikt nie zastanawia się jakie będą przychody za Listopad 2022? zawsze było tyle sztucznych emocji i wątpliwości :-)
chyba że już wszyscy przyzwyczaili się do cyklicznego, comiesięcznego progresu wyników co potwierdza fakt że firma się rozwija, posiada wiarygodny sprawny zarząd który ma wizję rozwoju i konsekwentnie ją realizuje...
Rok temu 113.8 mln fajnie by było jutro tak 130 mln ale czy to coś zmieni ,pewnie nie ,a już przychody poniżej 113 to aż się boje co się z kursem stanie
logika trolla spadkowego - hipotetyczne przychody w dół (co pewnie i tak nie będzie miało miejsca bo wiadomo jakie jest ssanie na pompy ciepła) to "strach się bać" a kolejna comiesięczna od blisko roku poprawa wyników, nawet w trudnym i niesprzyjającym otoczeniu, to nic takiego... :-) prawdziwy, niby akcjonariusz, hehehehe nie karmić trolla!
Co w moim poście jest kłamstwem napisałem jak jest czy ostanie przychody rekordowe coś zmieniły to niby dlaczego teraz mają zmienić a z takim TAK to przemilcze z idio nie dyskutuję bo tu tylko można pisać jak jest pięknie
Przeczytaj sobie co piszesz. Ostatnio chciałeś się zakładać w temacie kursu i chyba coś nie poszło. Ja już nie czytam co piszesz bo jeśli nie jesteś trollem to ciężko mi zdiagnozować Twoje zachowanie.
To przypomnij bo z tego co pamiętam pisałem parę dni temu że wracamy na 15 ,jeśli zarzucasz mi kompromitację i klmastwa to wypadałoby by wymienić ,więc czekam
Haha talk myślałem poprostu nie ma czegoś takiego ,akcje mam od lipca 2020 10 tys ,i zawsze pisałem że firma radzi sobie świetnie i tak jest ,jeśli już marudziłem to na sytuację na giełdzie bo jest tragiczna chyba że zaprzeczysz ,
MUSI ruszyc g...pi rzad zaczyna rozumiec ze nie ma przyszlosci bez czystej energii ,poddaja sie ,mysle ze najblizsze miesiace beda SUPER,WRESZCIE TO RUSZY ---A POWINNO JUZ DAWNO ,NAJWIEKSZY SMOG W EUROPIE ==WSTYD