• Skąd taki wzrost Autor: ~Tyka [46.205.215.*]
    Nie śledziłem przez jakiś czas i trochę mnie ominęło, skąd taki wzrost? Coś się wydarzyło czy jak zwykle pusty, napompowany wzrost?
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~Arti [5.173.97.*]
    Najprawdopodobniej zaczęto skup akcji wlasnych
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~Ww [37.30.36.*]
    Nie sądzę, że to już skup, raczej kupuja osoby, które jak każdy chcą zarobić na planowanym skupie. Jak EKIPA kupi akcje musi niezwłocznie powiadomić o tym, nie po miesiącu lub tygodniu, patrz na ESPI ,a będziesz wiedział kiedy rozpocznie się skup
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~aa [83.218.127.*]
    tak, spółka musi powiadomić, ale w tej spółce, wszystko jest możliwe, nawet skup akcji bez ogłoszenia, anulowanie skupu akcji itp.
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~Bb [37.30.36.*]
    bez takich, Ekipa wbrew pozorom robi dużo więcej ostatnio niż powinna jeśli chodzi o obowiązek informacyjny, więc sądzę, że wiedząc jakie są kary za nie podanie takiej info do publicznej wiadomości to spokojnie nas powiadomi jak coś kupi .... a Ty co nie zdążyłeś kupić w promocji czy co?
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~aa [83.218.127.*]
    po co ta gadka. przez cały czas jaja sobie robią z akcjonariuszy.
  • Re: Skąd taki wzrost Autor: ~Miodek [31.135.199.*]
    Dnia 2022-11-30 o godz. 11:53 ~Bb napisał(a):
    > bez takich, Ekipa wbrew pozorom robi dużo więcej ostatnio niż powinna jeśli chodzi o obowiązek informacyjny, więc sądzę, że wiedząc jakie są kary za nie podanie takiej info do publicznej wiadomości to spokojnie nas powiadomi jak coś kupi .... a Ty co nie zdążyłeś kupić w promocji czy co?

Masz rację kolego. Proszę mi znaleźć drugą spółkę na NC, która ma lepszą komunikację niż EKIPA.
    Raz w miesiącu zobowiązali sie dawac komunikat, co się wydarzyło w spółce w przeciągu mijającego czasu -miesiąca.

To co piszą trole spadziowe, to są ludzie, którzy chcą wyciągnać od was akcje jak najtaniej.

Nikt, kto nie ma w tym biznesu nie siedzi po forach całymi dniami i tłucze bezsensowne wpisy, które mają za cel zniechęcić do spółki...
[x]
EKIPA -3,23% 1,50 2025-11-07 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.