• Pozew Sheepyard Autor: ~Poze-zbiorowy [5.173.48.*]
    Jestem po kontakcie z prawnikiem, który sprawą zajmuje się pro-bono. Szukam osób, które posiadają jakiekolwiek dowody, materiały, wiadomości itp. potwierdzenia, gdzie padały obietnice ze strony tych "naciągaczy", którzy wyprowadzili Waszą kasę. Możliwość wspólnego dołączenia się do pozwu. Piszcie na skrzynkę

sheepyard pozew malpa gmail kropka com

Usuńcie spacje, możecie wysłać anonimowo, z chęcią się spotkam z każdym, kto został oszukany.
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Yesorno [5.173.41.*]
    Ciebie tez oszukano? Bo piszesz „…wyprowadzili WASZĄ kasę..” czy zajmujesz się sprawa nie mając wtopionego kapitału?
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Pozew-zbiorowy [5.173.48.*]
    Oczywiście, że tak. Inaczej nie zajmowałbym sobie tym głowy. Wiem, że w pojedynkę nie zwojuję za wiele, ale w większej ekipie...
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ratamani [185.48.129.*]
    Napisałem emaila.
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Test [77.65.95.*]
    Nie ma żadnych pozwów. To najpewniej posty wrzucane przez zarząd, by poszkodowani myśleli, że ktoś już coś robi i żeby nikt prawdziwego pozwu nie złożył
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Fakyousheepyard [37.47.91.*]
    Są ale mniejsza z tym. Ja dziś złożyłem swoje pismo. Od miesięcy słyszę że już niebawem że już tuż tuż że za tydzień za parę dni A akcji nadal na koncie nie mam. Oszuści to mało powiedziane. Wysłałem pismo informacyjne do wszystkich zainteresowanych organów
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~lol [77.65.95.*]
    Pismo? W sensie wpisałeś się do księgi skarg i wniosków? Prokuratura tego nie ruszy, KNF tego nie ruszy. Tylko pozew tu coś może zmienić. Tylko trzeba mieć kasę na taką zabawę
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Doitnow [37.47.91.*]
    Wysłałem pismo informujące o zaniedbaniach w spółce. Knf powinien ruszyć bowiem spółka nie informuje na bieżąco akcjonariuszy o sytuacji w spółce. Np nie informuje o otrzymanym pozwie(Moim) bo dostałem informacje od m3cenasa że zostało skutecznie doręczone.
    Prokuratura tez nie może zostawić zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa bez odpowiedzi.
    Nawet jeśli nikt nic z tym nie zrobi to wiem że zrobilem wszystko aby odzyskać swoje stracone pieniądze i pociągnąć do odpowiedzialności konkretne osoby.
    Najpierw w allin nas zrobili w balona teraz tu. Nie widzicie że to Ci sami ludzie którzy napychaja kieszenie tym samym sposobem? I tu i tu były obietnice złotych gór A co mamy? Upadek, dno!
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~SZpachla [46.204.104.*]
    CDR też zleciał z 400zl na 80 .... ich też będziemy pozywać?..... cały gaming poleciał czego oczekujesz? Nie mówię że nie masz racji bardziej chodzi mi o to żebyś dostosował oczekuwania do obecnej sytuacji politycznej i inflacyjnej..... ale co do sheepyard .... pełna zgoda
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Sheepyard_at_onet_pl [89.64.49.*]
    Cześć, odezwij się proszę do mnie. W grupie siła.
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Panopopularnymnazwis [5.173.72.*]
    Bądźcie ostrożni bo tego maila założył jeden z tych co wam akcje opychali. Nie piszcie tam za wiele informacji które posiadacie bo to mina.
  • Re: Pozew Sheepyard Autor: ~Szkodnik [46.204.108.*]
    Heh, można było przypuszczać. Gość się nudzi, a poza tym chce się dowiedzieć ile wiemy. Dużo proszę Pana, wgląd do akt spółki jest dla wszystkich wystarczy trochę fatygi
    Teraz pytanie brzmi Czy i kiedy KNF was wezwie lub ukarze za brak informacji? Czy Członkowie Rady dlatego rezygnują? Czemu tylko członkowie Rady powiązani z inna spółka gamingowa? Czy to nie ucieczka przed nieuchronnym upadkiem i próba wyratowania swojej spółki notabene również upadającej? Czemu nie mamy nadal akcji na koncie? Pytań jest dużo a odpowiedzi nasuwają się same. Szkoda, szkoda. Brak kompetencji i działanie na 10 różnych frontach nigdy nie wróży sukcesu.
[x]
SHEEPYARD 0,00% 0,42 2024-05-29 12:29:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.