Może tak ale niewiele. Nie sądzę by udało mi się dokupić po 15,3. Najsłabsze ręce wydaje się że już odpadły. Ostatnia świeca H 4 jest zielona. Panicznej wyprzedaży nie było. Uważam że jesteśmy na początku zwrotu.
ZAKRES DZIALALNOSCI -OGOLNA BUDOWLANKA Z PROJEKTOWANIEM -PLUS ,ELEKTROTECHNIKA, OSWIETLENIE,ZE WZGLEDU NA KONIECZNOSC WPROWADZENIA OSZCZEDNOSCI I KONIECZNOSC ZMIANY OSWIETLENIA PRZEZ MIASTA ZAKLADY --PODWOJNY PLUS ,ZIELONA ENERGIA ,FOTOWOLTAIKA -PODWOJNY PLUS ,STACJA LADOWANIA POJAZDOW -PRZYSZLOSC ,,PLUS POMPY CIEPLA ,SA SPRZEDAWANE I JESZCZE DLUGO BEDA SPRZEDAWANE --POTROJNY PLUS ,AUDYT PROJEKTOW OSWIETLENIOWYCH -PLUS ,,,,,,DLATEGO NIE MOGE POJAC DLACZEGO TO JEST SPRZEDAWANE
Nie pisalem o sypaniu caly czas pisze (moim zdaniem ) o niepotrzebnej sprzedazy przez spanikowanych i chetnych na szybki zarobek ,niecierpliwych ktorych jest codziennie kilkunastu od ponad pol roku ,nastepni kupuja -po czym po tygodniu sprzedaja i tak w kolko ,dzisiaj sytuacja sie powtarza
ja mam ine zdanie - aktualna sytuacja na pewno nie jest wynikiem ruchów zniecierpliwionej drobnicy która kupi i oczekuje szybkiego zysku. Komuś znacznie większemu ewidentnie zależy na tym aby kurs nie rósł i jest to przedmiotem rozgrywki. Może być to wynikiem zapowiedzi i zainteresowania wejścia większego inwestora który pewnie rozgrywa kurs traktując to jako swoja strategię negocjacyjną i element wpływu na akcjonariuszy większościowych/zarzad - Jurczaków. Skup akcji własnych ogłosili jako antidotum na rozgrywającego który manipuluje kursem
~sds-masz prawo do swojego zdania. Uważam jednak że decyduje siła popytu. Żadne zbijanie kursu się nie powiedzie gdy popyt w danej cenie jest większy niż podaż. Na razie jest klincz.
andrzej nie wiem skąd ta deklaracja? bo ja nie miewam nawet cienia wątpliwości że mam prawo do swojego zdania :-)
kto obserwuje kurs, widzi i wie doskonale że wszelkie proby wzrostów sa blokowane przez rozgrywacza... szkoda ze nie ma wiekszych ruchów popytowych które skutecznie dałyby po łapkach manipulantowi drobnica została skutecznie zniechęcona, stoi z boku i się przygląda (nawet kółkowicze którzy mieli się tutaj do niedawna całkiem dobrze a teraz źródełko wyschło i mocno się denerwują zaśmiecając swoimi frustracjami i nieudolnym nagonem wątek :-))
Przepraszam za to prawo do zdania .Niefortunnie mi to wyszło. Kluczem do wzrostów jest popyt i "moda " na walor. Te przyjdą ,klincz nie będzie wiecznie trwać.