• Czy jeszcze spadnie? Autor: ~Andrzej [89.64.127.*]
    Może tak ale niewiele. Nie sądzę by udało mi się dokupić po 15,3.
    Najsłabsze ręce wydaje się że już odpadły.
    Ostatnia świeca H 4 jest zielona.
    Panicznej wyprzedaży nie było.
    Uważam że jesteśmy na początku zwrotu.
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~gro [81.168.186.*]
    ZAKRES DZIALALNOSCI -OGOLNA BUDOWLANKA Z PROJEKTOWANIEM -PLUS ,ELEKTROTECHNIKA, OSWIETLENIE,ZE WZGLEDU NA KONIECZNOSC WPROWADZENIA OSZCZEDNOSCI I KONIECZNOSC ZMIANY OSWIETLENIA PRZEZ MIASTA ZAKLADY --PODWOJNY PLUS ,ZIELONA ENERGIA ,FOTOWOLTAIKA -PODWOJNY PLUS ,STACJA LADOWANIA POJAZDOW -PRZYSZLOSC ,,PLUS POMPY CIEPLA ,SA SPRZEDAWANE I JESZCZE DLUGO BEDA SPRZEDAWANE --POTROJNY PLUS ,AUDYT PROJEKTOW OSWIETLENIOWYCH -PLUS ,,,,,,DLATEGO NIE MOGE POJAC DLACZEGO TO JEST SPRZEDAWANE
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~Andrzej [89.64.125.*]
    Nie ma sypania akcjami.
    Są różne sytuacje w których dochodzi do decyzji o sprzedaży.
    Ważniejsza jest siła popytu. Ta na razie jest słaba.
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~gro [83.30.125.*]
    Nie pisalem o sypaniu caly czas pisze (moim zdaniem ) o niepotrzebnej sprzedazy przez spanikowanych i chetnych na szybki zarobek ,niecierpliwych ktorych jest codziennie kilkunastu od ponad pol roku ,nastepni kupuja -po czym po tygodniu sprzedaja i tak w kolko ,dzisiaj sytuacja sie powtarza
    Zgoda ,nie ma rady. Dokupiłem po 15,3.
    Może to dobre dziobać po 5 % zamiast czekać na większe wzrosty.?
    Każdy ma swoją taktykę.
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~sds [31.61.164.*]
    ja mam ine zdanie - aktualna sytuacja na pewno nie jest wynikiem ruchów zniecierpliwionej drobnicy która kupi i oczekuje szybkiego zysku.
    Komuś znacznie większemu ewidentnie zależy na tym aby kurs nie rósł i jest to przedmiotem rozgrywki.
    Może być to wynikiem zapowiedzi i zainteresowania wejścia większego inwestora który pewnie rozgrywa kurs traktując to jako swoja strategię negocjacyjną i element wpływu na akcjonariuszy większościowych/zarzad - Jurczaków.
    Skup akcji własnych ogłosili jako antidotum na rozgrywającego który manipuluje kursem
    ~sds-masz prawo do swojego zdania.
    Uważam jednak że decyduje siła popytu.
    Żadne zbijanie kursu się nie powiedzie gdy popyt w danej cenie jest większy niż podaż.
    Na razie jest klincz.

andrzej nie wiem skąd ta deklaracja? bo ja nie miewam nawet cienia wątpliwości że mam prawo do swojego zdania :-)

kto obserwuje kurs, widzi i wie doskonale że wszelkie proby wzrostów sa blokowane przez rozgrywacza...
    szkoda ze nie ma wiekszych ruchów popytowych które skutecznie dałyby po łapkach manipulantowi
    drobnica została skutecznie zniechęcona, stoi z boku i się przygląda (nawet kółkowicze którzy mieli się tutaj do niedawna całkiem dobrze a teraz źródełko wyschło i mocno się denerwują zaśmiecając swoimi frustracjami i nieudolnym nagonem wątek :-))
    Przepraszam za to prawo do zdania .Niefortunnie mi to wyszło.
    Kluczem do wzrostów jest popyt i "moda " na walor.
    Te przyjdą ,klincz nie będzie wiecznie trwać.
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~gro [188.33.233.*]
    Sds czyli bewu a Ty dalej swoje
    żaden tam bewu, co sie nie podoba?
    trafiłem w czuły punkt? hehehehe
     ~gro-uważasz że sds to BeWu ?
    Nic nie wiem o tym.
    BeWu używa innego języka i dopisuje swoje upy, siupy ,i jupiajele
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~gro [188.33.233.*]
    Musi coś zmienić żebyś go nie poznał
  • Re: Czy jeszcze spadnie? Autor: ~lol [185.31.217.*]
    póki zarząd nie zacznie kupować to spadki. Plus taki że papier w kanale, dołem jeszcze nie wybiło.
[x]
GRODNO -1,10% 17,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.