• Nadzieja umiera ostatnia Autor: ~Pikador [94.172.166.*]
    No nie wiem co o tym sądzić ?

Ludzie uparcie, jak ćmy, pchają się w światło lampy GLC, opalą skrzydełka i koniec wiadomy.

No nic, trzymajcie się !
  • Re: Pikadorek Autor: ~beka_z_trolla [5.173.240.*]
    Nie szkoda ci tych co teraz kupią od tych co sprzedadzą ze stratą? A co z roszczeniem od AB Industry? I jeszcze jedno, ile postów już napisałeś, które rzekomo miały być ostatnimi na forum?
  • Re: Pikadorek Autor: ~StaszekOgryzek [91.215.44.*]
    Chłopie o tym odszkodowaniu to już legendy krążą na poziomie Szewczyka dratewki. Firma jest na GPW dla wiarygodności, prestiżu i pewnych szacher machów nic więcej , a ulica myśli, że zarobi i liczy na złote góry. Dla spółki gkc jest to kompletnie obojętne czy kurs jest za 2 czy 22 bo nic to w ich przypadku nie zmieni.
  • Re: Pikadorek Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    skoro jest obojętne, to skad te ryzy trzymane na kursie? dzis juz absurd jawny: 3 zlecenia po obu stronach, każde na 11-22-33 akcje. ktoś zabawe sobie robi
  • Re: Pikadorek Autor: ~iruś [159.205.149.*]
    zeXon ja też zauważyłem tę zabawę akcjami i uważam że Melimonki mogą chcieć skupić dużo akcji i to oni trzymają kurs w ryzach (Artur, Ania, Laura) pisałem do dążenia do spółki rodzinnej pozostając jednocześnie na GPW to ma sens a skup może zacząć się na dniach tylko niech wysypią akcje inwestorzy którzy zaczną księgować straty i zyski. Pozdrawiam wszystkich cierpliwych.
  • Re: AB Industry Autor: ~beka_z_trolla [5.173.225.*]
    Roszczenie :) A przy okazji, ten z IP 91.215.44 to moderator?
  • Re: Pikadorek Autor: ~zeXon [193.41.172.*]
    ale uwazasz w takim razie, ze planuja wrócić do skupu? bo po wynikach w raporcie widac, ze kollejny kwartał maja srodki w zapasach. pewnie sytuacja z komponentami zmusza ich do buforowania dostaw od dostawcow. sprzedaz i zyski z tej sprzedazy nie zmalaly, ale wynik w raprocie zmalal przez te kolejne 10baniek w zapasach, wg mnie.
    jesli chce wrocic do skupu, i beda na to mieli gotowke, to rzeczywiscie jedt zrozumiale, ze interesuje ich kupno po 2 a nie po 7zl.....
    te obroty: to nie sa male, tylko zadne.
  • Re: Pikadorek Autor: ~blablabla [188.47.124.*]
    niby obrotów brak, ale jednak ktoś skupił 8 tys akcji po 2,17 ; pomnóżmy po kilka takich dni (dajmy tylko 10 dni) ... i sie robi z tego jakas ilośc akcji sensowna. A teraz wyobrazmy sobie że ktoś chce kupic PKC 8 tys akcji x te przykladowe 10 dni. Da rade za 2,17?

Trzymam ; czekam ; jeszcze troche i sytuacja zacznie sie klarowac
  • Re: Pikadorek Autor: ~zeXon [193.41.172.*]
    no wlasnie blabla, to mi tez wygląda na sztuczna presje, w oczekiwaniu na niecierpliwych, ktorzy wykorzystaja chwilowy popyt aby niby oddac pare kilo. w rzeczywistosci jest to umiejetne kolekcjonowanie z chwytem psychologicznym. sytuacja z kalkulacją zysku na akcje 3gr przyczynia sie do spadku. ale sprawdzcie przychody ze sprzedaży i koszty. zysk sie nie zaksiegowal bo poszedl w zapasy aly byl. nie maly.
  • Re: Nadzieja umiera ostatnia Autor: ~ZZ [95.108.13.*]
    Ewidentnie kurs jest manipulowany. Wszystko rośnie a GLC spada. Czyż nie dziwne?
  • Re: Nadzieja umiera ostatnia Autor: ~lolo [31.61.243.*]
    Spada bo nikt nie kupuje. co w tym dziwnego?
  • Re: Nadzieja umiera ostatnia Autor: ~agnieszka [31.1.40.*]
    Parodia jaja nie wiem jak to nazwać obrót 72 sztuki
  • Re: AB Industry Autor: ~beka_z_trolla [5.173.240.*]
    tak tylko przypomnę. Ktoś to skubie, mozolnie ale …
  • Re: AB Industry Autor: ~Inny [188.147.76.*]
    Zgadza się ja też podskubuje już niedługo rakieta już niedługo he he he
  • Re: AB Industry Autor: ~Pikador [94.172.166.*]
    Poczekam z kupowaniem.
  • Re: AB Industry Autor: ~zeXon [193.41.172.*]
    hehe ale zobacz: obroty sie zaczely, jak padla deklaracja ze na skup czekamy kolejny rok....
[x]
DMGROUP -0,63% 3,16 2025-11-07 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.