Po raporcie za 3Q widzę, że w dłuższej perspektywie będzie mówiąc bardzo ostrożnie dobrze.
Przychody są nowe gry wkrótce kasa w formie jest
Plany są optymistyczne.
Ja zbieram dalej przekroczylem dzisiaj 9k akcji.
Być może jutro kolejne 100 (kupuję tylko poniżej 11.5)
Za dywidendę kolejne akcje mój cel na boom to 12 do 15 tys akcji.
Niezbyt lubię się udzielać na forum, ale jezeli kogoś interesują moje posty to czasami pisalem na Asbisie Mirbudzie Wieltonie czy Arctic XTB
Kto mnie posłuchał jest teraz zarobiony
To nie jest porada inwestycyjna, a jedynie moja prywatna opinia że tu będzie spory zysk w czasie do 2 lat
Przypomnę wtedy ten post
BBT miał bardzo dobre wyniki na poziomie jednostkowym!!! skonsolidowane już troche gorzej, mam nadzieję, ze poczynione inwestycje przyniosą oczekiwane profity i BBT będzie dalej dynamicznie rozwijał się, wtedy może nawet okazać się, ze jesteś jednak pesymistą....
Ja też mam już kilka tysięcy akcji i spokojnie będę czekał na rozwój wydarzeń. Perspektywa kilka lat. Wiem, że w spółce jest ok. Dywidenda na plus oczywiście.
Ja niestety musiałem chwilo się pozbyć prawie wszystkie (8k po ~11,6) ale od stycznia znowu zbieram, mam nadzieje że jeszcze uda mi się poniżej 13 uzbierać trochę więcej. Z bólem sprzedałem bo też uważam że są w dobrej cenie. Aczkolwiek chyba wynik za listopad będzie słabszy od ostatnich.
Przychód pewnie będzie niższy, ale marża niekoniecznie. Wręcz przeciwnie może być wyższa.
Według sensortower i appmagic jest minimalnie więcej z mikropłatności niż miesiąc temu a nowych pobrań -30% (czytaj mniejsze wydatki na UA). A więc sama marża może być fajna.