• Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Fan [77.253.42.*]
    Taki widok na dziennym ostatnio w styczniu mieliśmy na kursie. Dobrze byłoby potwierdzić ten pułap w najbliższych sesjach. Jeśli to się uda, to najbliższy opór 3 zł lub nieco poniżej.
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Morr [79.184.114.*]
    Witam ponownie
    Widzę że dzisiaj odbywa sie blokowanie poziomu 2,70. Bariera 3 zł jak pisałeś jest tylko psychologiczna.
    Wszystkie wykresy i obliczenia odstają niestety od realiów. Nikt logicznie myślący nie przewidzi działań i wypowiedzi tych osiołków pisiorków. Chlapną cos w gazecie lub w telewizji i rynki szaleją.
    Jednak sumując wcześniejsze moje wpisy i rozważania teoretyczne wejście do spółki Joint venture z innymi podmiotami daje nam dość spore inwestycje. Zwiększenie zasobów budynków produkcyjnych jak również inwestycja w materiały pod zlecenia przed końcem roku to dobry prognostyk na najbliższe dwa lata.
    Ciekawi mnie tylko jeszcze jedna rzecz. Jak głęboko wejdą z lokata fundusze?
    I z tym pytaniem pozostawiam was drodzy inwestorzy.
    Pozdrawiam
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Krakus [198.244.248.*]
    Morr, mam wrażenie ze to już mega naganianie, piszesz o fixach, blokowaniu kursu a już któryś raz nic na fixie się nie dzieje.
    Kr, Zakar wklejają informacje, ale bez jakieś nachalności.
    Może masz dobre intencje i informacje lub super kojarzysz fakty, ale Twoje pisanie wg mnie to jest naganianie ,a nie przedstawianie ewentualnych możliwości spółki.

• Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Pop [195.164.160.*]
    Każda informacja nawet ta zła jest nią. Fakt może trochę nachalnie wypisuje ale do tej pory celnie trafia.
    No a na fiksie sa postawione widły może próbował cos kupić.
    Ile razy była opcja wszystko albo nic z ukrytego. Sam tez chciałem dokupić. Powinni wyłączyć taka opcje.
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Makler1 [195.74.64.*]
    jednym słowem naganiacze naganiają na napompowanego balona?
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~papa [178.235.2.*]
    balona , niezłe bzdury wypisujesz
    Witam ponownie.
    By niebyło pretekstu do nazywania mnie naganiaczem zamilknę i będę jak pozostali obserwował walor.
    Jeśli w dzisiejszym dniu piłkarze wygrają z Argentyną i będziemy wszyscy szczęśliwi i nikt z pisiorów nie chlapnie ozorem jakiejś głupoty to będziemy wszyscy zadowoleni z CPR.
    A i jeszcze jedno amerykanie dla Ukrainy przeznaczyli trochę kasy na agregaty. A co zrobią z nadprodukcją energii????
    Pozdrawiam
    A jeszcze jedno do Maklera1.
    Chcesz powiedzieć ze niebyło blokady na dogrywce w dniu dzisiejszym.
    Na poziomie 2,60 ustawione było 60 sztuk a na poziomie 2,61 przez 3min 13000 ujawnione.
    Dla zabawy chciałem sprawdzić niestety poziom kupna wszystko albo nic tak samo sprzedaż.
    I to nie parę akcji ale większa ilość.
    Pozdrawiam
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Qbq [89.151.36.*]
    Morr
    A co z tej dogrywki sprzed 2 dni ma wynikać?
    Bo przez ostatnie 2 dni mizeria na obrotach i w zasadzie nic się nie dzieje, więc ?
    Stoimy i czekamy dalej, aż coś się rzeczywistego wydarzy, bo póki co zapowiedzi CPR oraz szum, że niby coś, ale nic :)

PS. Morr, bo agregaty z USA dla Ukrainy mają wpłynąć na kurs CPR?

• Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Morr [83.6.11.*]
    Witam ponownie.
    Odpowiadam osobie o nazwo Qbq tak agregaty od amerykanów jednak magazyny energii z Polski. Kto je produkuje i dystrybuuje?
    Przy takich akcjach liczy się ten kto jest blisko producenta i ma zabezpieczenie finansowe.
    Dziś stagnacja przy 70k zł wszyscy czekają okopani na pozycjach. Nie komentuję by znów nie oskarżono mnie o troling
    Pozdrawiam
  • Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Dnia 2022-12-02 o godz. 15:52 ~Morr napisał(a):
    > Witam ponownie.
    > Odpowiadam osobie o nazwo Qbq tak agregaty od amerykanów jednak magazyny energii z Polski. Kto je produkuje i dystrybuuje?
    > Przy takich akcjach liczy się ten kto jest blisko producenta i ma zabezpieczenie finansowe.
    > Dziś stagnacja przy 70k zł wszyscy czekają okopani na pozycjach. Nie komentuję by znów nie oskarżono mnie o troling
    > Pozdrawiam

Compremum jeszcze nie rozpoczął dystrybucji magazynów energii tych produkowanych w Azji przez Singapurski Durapower.
    Produkcja magazynów energii w Polsce rozpocznie się dopiero w 2024 r.

• Re: Zamknięcie sesji ponad SMA200 Autor: ~Qbq [83.21.49.*]
    Morr za dużo nadinterpretujesz :)
    Kr wszystko wyjaśnił.
    Agregaty-magazyny są potrzebne tu i teraz na Ukrainie. Dla CPR nie ma to żadnego znaczenia i wpływu.
    Czekamy na istotne acz pozytywne zdarzenia dla CPR które niewątpliwie przyjdą …
[x]
COMPREMUM 1,65% 0,86 2025-11-07 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.