Taki widok na dziennym ostatnio w styczniu mieliśmy na kursie. Dobrze byłoby potwierdzić ten pułap w najbliższych sesjach. Jeśli to się uda, to najbliższy opór 3 zł lub nieco poniżej.
Witam ponownie Widzę że dzisiaj odbywa sie blokowanie poziomu 2,70. Bariera 3 zł jak pisałeś jest tylko psychologiczna. Wszystkie wykresy i obliczenia odstają niestety od realiów. Nikt logicznie myślący nie przewidzi działań i wypowiedzi tych osiołków pisiorków. Chlapną cos w gazecie lub w telewizji i rynki szaleją. Jednak sumując wcześniejsze moje wpisy i rozważania teoretyczne wejście do spółki Joint venture z innymi podmiotami daje nam dość spore inwestycje. Zwiększenie zasobów budynków produkcyjnych jak również inwestycja w materiały pod zlecenia przed końcem roku to dobry prognostyk na najbliższe dwa lata. Ciekawi mnie tylko jeszcze jedna rzecz. Jak głęboko wejdą z lokata fundusze? I z tym pytaniem pozostawiam was drodzy inwestorzy. Pozdrawiam
Morr, mam wrażenie ze to już mega naganianie, piszesz o fixach, blokowaniu kursu a już któryś raz nic na fixie się nie dzieje. Kr, Zakar wklejają informacje, ale bez jakieś nachalności. Może masz dobre intencje i informacje lub super kojarzysz fakty, ale Twoje pisanie wg mnie to jest naganianie ,a nie przedstawianie ewentualnych możliwości spółki.
Każda informacja nawet ta zła jest nią. Fakt może trochę nachalnie wypisuje ale do tej pory celnie trafia. No a na fiksie sa postawione widły może próbował cos kupić. Ile razy była opcja wszystko albo nic z ukrytego. Sam tez chciałem dokupić. Powinni wyłączyć taka opcje.
Witam ponownie. By niebyło pretekstu do nazywania mnie naganiaczem zamilknę i będę jak pozostali obserwował walor. Jeśli w dzisiejszym dniu piłkarze wygrają z Argentyną i będziemy wszyscy szczęśliwi i nikt z pisiorów nie chlapnie ozorem jakiejś głupoty to będziemy wszyscy zadowoleni z CPR. A i jeszcze jedno amerykanie dla Ukrainy przeznaczyli trochę kasy na agregaty. A co zrobią z nadprodukcją energii???? Pozdrawiam
A jeszcze jedno do Maklera1. Chcesz powiedzieć ze niebyło blokady na dogrywce w dniu dzisiejszym. Na poziomie 2,60 ustawione było 60 sztuk a na poziomie 2,61 przez 3min 13000 ujawnione. Dla zabawy chciałem sprawdzić niestety poziom kupna wszystko albo nic tak samo sprzedaż. I to nie parę akcji ale większa ilość. Pozdrawiam
Morr A co z tej dogrywki sprzed 2 dni ma wynikać? Bo przez ostatnie 2 dni mizeria na obrotach i w zasadzie nic się nie dzieje, więc ? Stoimy i czekamy dalej, aż coś się rzeczywistego wydarzy, bo póki co zapowiedzi CPR oraz szum, że niby coś, ale nic :)
PS. Morr, bo agregaty z USA dla Ukrainy mają wpłynąć na kurs CPR?
Witam ponownie. Odpowiadam osobie o nazwo Qbq tak agregaty od amerykanów jednak magazyny energii z Polski. Kto je produkuje i dystrybuuje? Przy takich akcjach liczy się ten kto jest blisko producenta i ma zabezpieczenie finansowe. Dziś stagnacja przy 70k zł wszyscy czekają okopani na pozycjach. Nie komentuję by znów nie oskarżono mnie o troling Pozdrawiam
Dnia 2022-12-02 o godz. 15:52 ~Morr napisał(a): > Witam ponownie. > Odpowiadam osobie o nazwo Qbq tak agregaty od amerykanów jednak magazyny energii z Polski. Kto je produkuje i dystrybuuje? > Przy takich akcjach liczy się ten kto jest blisko producenta i ma zabezpieczenie finansowe. > Dziś stagnacja przy 70k zł wszyscy czekają okopani na pozycjach. Nie komentuję by znów nie oskarżono mnie o troling > Pozdrawiam
Compremum jeszcze nie rozpoczął dystrybucji magazynów energii tych produkowanych w Azji przez Singapurski Durapower. Produkcja magazynów energii w Polsce rozpocznie się dopiero w 2024 r.
Morr za dużo nadinterpretujesz :)
Kr wszystko wyjaśnił.
Agregaty-magazyny są potrzebne tu i teraz na Ukrainie. Dla CPR nie ma to żadnego znaczenia i wpływu.
Czekamy na istotne acz pozytywne zdarzenia dla CPR które niewątpliwie przyjdą …