Witam-zwykle się pisze- JAKI KRAM-TAKI PAN ! lub JAKI PAN TAKI KRAM ! Totalna zapaśc na walorze ! Totalny brak zainteresowania ze strony zewnętrznych inwestorów i graczy giełdowych ! Totalny Zarząd Spólki- brak komunikacji,wycofanie sie ze skupu akcji,brak infa dot. odszkodowania,.brak infa dot, prowzrostowym działaniem Spółki [umowy-ich realizacja ] Jedyny mój plus-to uśrednione akcje na 2,50zł Minus- to zwiekszona liczba akcji i zwiększony zamrożony kapitał ! No cóż-w 2023 roku dokonam sprzedaży akcji-Pytanie-ZYSK czy STRATA ??? Pozdrawiam jeszcze wszystkich cierpliwych-Martin.
mamy podobną srednią Martin ; ja trzymam! jeszcze pare tygodni i sie okaze czy przez cały rok z premedytacją zrobili z akcjonariuszy durni czy też można ich trzymać za słowo - mam tu na myśli, odmrożenie skupu od początku roku. Bo trzeba przyznać - jak zapowiedzieli - tak zrobili. Mówili , że będa skupowac, to skupowali , dużo, codziennie, w takiej cenie w jakiej inni oddawali. Na początku roku powiedzieli , że skup zawieszają do konca roku - no OK , podjeli taka a nie inną decyzje ; ale zawieszenie nie znaczy anulowanie ! Pierwsza połowa roku dośc kiepska, można to rowniez wybaczyc , bo sytuacja na swiecie była jaka była ; cieszy jednak ze drugi i trzeci kwartał wyniki sie poprawiaja i finalnie firma zarabia ; jest na plus.
Czekamy na dobry czwarty kwartał ; w miedzyczasie dodatkowa linia produkcyjna funkcjonuje już na dobre ; no i info odnosnie skupu. Pal licho.. niech nawet wtajemniczeni zaczna kupowac zanim skup ruszy oficjalnie; - jak ruszy, to kazdy bedzie załował, ze nie dobieral po 2,19 jak byla mozliwosc.
To oczywiscie wariant optymistyczny ; ale z drugiej strony, jakoś nie chce mi sie wierzyc , zebysmy mieli spasc nizej (duzo nizej)
Zreszta wystarczy spojrzec na arkusz zlecen. Mimo "zgnojenia waloru" chcących kupić po lewej stronie mamy lacznie 31 tys akcji do poziomu 2,00 zł włącznie ! 31 tyś akcji na JAWNE zlecenia na kupno.
Być może - oby - żelazny akcjonariat zostanie nagrodzony !
No cóż-teraz na bieżąco ogladam mecze w Katarze !!! Od środy same sensacje ! POLACY dalej w grze -NIEMCY-opadają !!!! Dziś odpada URUGWAJ ! Dlatego bardziej spokojniej przyjmuję notowania naszego waloru. Przed nami grudzięń-realizacja odpisu podatkowego ,W styczniu-marzec 2023 możliwe odbicie.Po dobrym 4 kwartale-każdy scenariusz może być mozliwy-przebicie 3-4 zł..Oczywiście-szklanej kuli nie mam- to byłby pozytywny scenariusz Pozdrawiam-Martin.