Jeżeli w Niemczech jest ogromny popyt na pompy ciepła, a będzie jeszcze większy, co wynika z tego artykułu. To być może jest jakaś szansa na zwiększenie popytu na kotły FOTOVOLTA produkowane przez SZAR. Jest to temat do dyskusji.
Odwracając pytanie, po co ty się produkujesz? Bo na pewno nie po to, żeby posiadacze akcji na tym zarobili.
Ja nie naganiam, nie twierdzę, że będzie rosło lub spadało. Po prostu wklejam fakty/artykuły z otoczenia spółki lub informacje z jej sprawozdań finansowych. Wnioski każdy może wyciągnąć sam.
Kto się interesuje to te informacje sam znajdzie. Nie widzę potrzeby wklejania tekstów jakie wydała spółka lub inny podmiot. Co do Szar to kupowałem go jak był po 5 groszy i niedługo wskoczył w okolice 30 groszy. Dziś uważam że jego cena to okolice 8 groszy i na ten poziom czekam by znów zrobić to samo. Idzie kryzys, Włochy nie kupują palet pod towary a to dużo już mówi, jest to swego rodzaju wyznacznik. Lepiej gotówkę przytrzymać.
Dnia 2022-11-28 o godz. 12:48 ~KoleśGit napisał(a): > Kto się interesuje to te informacje sam znajdzie. Nie widzę potrzeby wklejania tekstów jakie wydała spółka lub inny podmiot. Co do Szar to kupowałem go jak był po 5 groszy i niedługo wskoczył w okolice 30 groszy. Dziś uważam że jego cena to okolice 8 groszy i na ten poziom czekam by znów zrobić to samo. Idzie kryzys, Włochy nie kupują palet pod towary a to dużo już mówi, jest to swego rodzaju wyznacznik. Lepiej gotówkę przytrzymać.
Facet o nicku ciekawy wrzuca dość ciekawe artykuły i powiem ci że bardziej mnie one interesują niż twoja klepanina mówiąca o tym po ile kupowałeś lub wycena po ile twoim zdaniem akcje sp. SZAR będą kosztowały. Znalazł się kolejny znawca giełdy. Analityk z Koziej Wólki.