• Pozew o odszkodowanie Autor: ~hwds [89.64.80.*]
    Przeciwko beneficjentowi rzeczywistemu równa się żądanie wszystkich dokumentów we wszystkich spółkach które do niego należą w Polsce i za granicą a mogą mieć wpływ na orzeczenie.
    Ujawnienie wszystkich tajnych ugód oraz żądanie ujawnienia w postępowaniu wszystkich akt z innych postępowań administracyjnych karnych i cywilnych jakie mogą mieć wpływ na kwestie odszkodowania.

A co więcej, od kwoty roszczenia już teraz rosną odsetki co zabezpiecza nas przed chorą inflacją lepiej niż obligacje Mateusza
  • Re: Pozew o odszkodowanie Autor: ~1234 [89.71.184.*]
    Czas najwyższy już minął już dawno dawno temu nie można sprzedawać teraz akcji i czas najwyższy dobrać nowego a może i kilku prawników bo tacy młodzi gniewni są ze znajomością rynku kapitałowego i w końcu kasa na stół nie jakieś tam groszówki na prawników
  • Re: Pozew o odszkodowanie Autor: ~Azotox [195.117.218.*]
    No dobra ,a kto założył ten pozew?
  • Re: Pozew o odszkodowanie Autor: ~hwds [89.64.82.*]
    Chciałem wyraźnie zaznaczyć że jeśli w posiadaniu porozumienia jest 5% akcji tu oznacza że parę kontroluje 4 miliony akcji.
    Jeśli przyjąć że wartość akcji tutaj bez sugerowania się jest równa 100 zł, to porozumienie warte jest jakieś 400 milionów.
    Każda kancelaria w Polsce która oczywiście nie ma konfliktu interesów bardzo chętnie podejmie się takiej sprawy dla firmy która jest warta 400 milionów.
    Nad czym tutaj się zastanawiać????

Takie są fakty po prostu trzeba zobaczyć tą szerszą perspektywę.
    Czy to znaczy ,że każda kancelaria w Polsce, która niema konfliktu interesu , a podejmie się chętnie prowadzenia spraw PAE jest lepsza od kancelarii już prowadzącej sprawy PAE i ewentualnie da jakiekolwiek gwarancje wygrania sporu . Znasz taką,- pisz do PAE
  • Re: Pozew o odszkodowanie Autor: ~hwds [89.64.80.*]
    Każda to znaczy każda, której litery nie rozumiesz?
    Jak nie rozumiesz co napisałem to się przynajmniej nie ośmieszaj , że każda kancelaria poza obecnie prowadzącą sprawy PAE , a nie mająca konfliktu interesu jest lepszą i zagwarantuje wygranie sprawy.
  • Re: Pozew o odszkodowanie Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*]
    Dnia 2022-11-28 o godz. 10:11 ~hwds napisał(a):
    > Chciałem wyraźnie zaznaczyć że jeśli w posiadaniu porozumienia jest 5% akcji tu oznacza że parę kontroluje 4 miliony akcji.
    > > Jeśli przyjąć że wartość akcji tutaj bez sugerowania się jest równa 100 zł, to porozumienie warte jest jakieś 400 milionów.
    > > Każda kancelaria w Polsce która oczywiście nie ma konfliktu interesów bardzo chętnie podejmie się takiej sprawy dla firmy która jest warta 400 milionów.
    > > Nad czym tutaj się zastanawiać????
    > >
    > > Takie są fakty po prostu trzeba zobaczyć tą szerszą perspektywę.

Och Panie Jarząbek, a dlaczego się tak rozdrabniać?
    Ja rzuciłem kostką i mi wypadło 200 ale $ za jedną akcję.
    Myślę że za roszczenie warte 800 mln $ to każda kancelaria nie tylko w Polsce ale i na świecie będzie chciała powalczyć.
    Skoro i tak już jedziecie po bandzie, to jedźcie jak najgrubiej, zgodnie z Goebbelsowskim mottem: "Im większe kłamstwo tym światowe kancelarie szybciej w nie uwierzą".
    Oczywiście jak zawsze nie zapomnij Pan tylko się pochwalić która z wielkich kancelarii wzięła Waszą sprawę i na kiedy sąd wyznaczył termin pierwszej rozprawy o odszkodowanie.
    Prawda jest tylko jedna i tą drogą będziemy podążać, nie przejmując się nieudolnością, korupcją i wszelkimi głosami które próbują nas zniechęcić.
    Tylko prawda i aż prawda doprowadzi nas do wypłacenia odszkodowania.
    prawda was boli
    Tak, Panie Jarząbek, całym sercem jestem z Panem.
    Tylko tak jak pisałem, proszę nie zapomnieć na końcu podzielić się na forum ze wszystkimi radością i dobrymi nowinami.
    Słuchaj człowieku ja jestem spokojniusieńki to wy będziecie płacili odsetki od kwoty roszczenia.
    Jakbym nie wiedział ile trwają sprawy w polskich sądach to bym do tych sądów nie poszedł.
    Już takich jednych cwaniaków znałem którzy jak przyszło im płacić odsetek tyle co kwoty roszczenia to zrobili się uprzejmi.
    Natomiast wy zapłacicie co do grosza całą kwotę odsetek.
    A wiesz dlaczego bo chytry traci dwa razy
    Jak rozumiem, o sile Pańskiego spokoju świadczy ilość publikowanych desperackich komentarzy na forum Bankiera.
    I nie tylko w temacie Elektrim, bo na innych spółkach jak ZE PAK czy CP też się Pan aktywnie udziela.
    Również zgadzam się z Panem w kwestii że chytry traci dwa razy, tak jak już pisałem, Pan jest świetnym tego przykładem, już raz Pan stracił na Midasie, teraz drugi raz Pan straci na Elektrimie.
    A ja rozumiem że kiedy stoi za tobą człowiek który ukradł tyle pieniędzy ludziom nie zamożnym, to woda sodowa uderza ci do głowy.
    To nie zmienia postaci rzeczy że odsetki zapłacicie co do grosza :)
    Co do tego jestem spokojny.
    Każdy komentarz to jest dobrze zasiane ziarno. Pokrzywdzonych są tysiące i oni muszą wiedzieć że ich głos będzie słyszalny.
    A jak tam postępy w wyimaginowanych sprawach założonych niby w sądach Europejskich już parę lat temu .
    Daj panie Boże
    100% racja i poparcie szacunek za wytrwałóść
    Dnia 2022-11-29 o godz. 00:08 ~Azotox napisał(a):
    > A jak tam postępy w wyimaginowanych sprawach założonych niby w sądach Europejskich już parę lat temu .

No cóż, Pan Jarząbek pisał nie tak dawno temu:
    Dnia 2022-10-31 o godz. 20:20 ~hwds napisał(a):
    > Jak prokuratura Francuska zablokuje pieniądze z dywidendy i trzeba będzie sprawę wyjaśniać przed francuskimi sądami.

ale znowu mu się odwidziało i teraz jednak woli zakładać wyimaginowane sprawy przed sądami polskimi:

Dnia 2022-11-28 o godz. 16:08 ~hwds napisał(a):
    > Jakbym nie wiedział ile trwają sprawy w polskich sądach to bym do tych sądów nie poszedł.

Tak jak widzimy, co miesiąc zmiana zdania, a co postępów w tych sprawach o które Pan pyta, to oczywiście jak zawsze Pan Jarząbek zapomniał nam się o nich pochwalić.
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.