To dopiero początek solidnych wzrostów zysków. Spółka śpi na kasie i udzielonych pożyczkach opartych o zmienny wskaznik WIBOR + wysoka marża. To jest główne Aktywów Hajdarowicza! A jak wiemy Hajdarowicz To miliarder! Ta spółka jest warta miliard?? Kto wie. Na razie jej wycena to 50 mln PLN
Dragon, w jaki spoób KCI jest powiązana w Estrelle?
Z jakiego tytułu KCI miałoby mieć z tego wartość dodaną i profitu?
Jest to interesujacy temat. Masz jakies info?
zbierać najtańsze akcje na GPW. Tutaj cena x 10 to będzie odpowiadała wartości aktywów. Spółka będzie zarabiać przez kilka dobrych lat co najmniej 20 mln PLN zysku netto rocznie i to z samych odsetek!!!
najtańsza spółka KCI na GPW ;) SZOK, że takie coś może istnieć na giełdzie. Tutaj cena 5- 6 zł już dawno powinna być. A notowani jesteśmy poniżej 80 groszy!
Spółka generuje ciągle zyski, które rosną. Rokrocznie będzie ponad 20 mln pln z samych odestek od udzielonego finansowania. Niebawem zobaczycie co tu Hajdar będzie rozgrywał. Aktywa 7 zm na akcje. Spółka praktycznie bez zadluzenia, ewenement na GPW.
no i w końcu zaczynacie doceniać potencjał KCI !!! Brawo, lepiej późno niż za późno..... Ja mam się dobrze ! Dawno wróciłem z krypto. Pozdrawiam uspionych na Bankierze ! KCI mam dzieki ObserwatoR owi - Oryginalnemu nie tym podrubom !!!!! P.S. Jak sie masz Obserwator ? Bo widzę że jeszcze sie nie wypowiadzasz a wiem że masz KCI od lat.... rok - - dwa ?
KCI może dodatkowo starać się o zwrot kasy, !!!
Po prawomocnym wyroku Sądu Okręgowego w Krakowie stwierdzającym, że dwaj byli członkowie zarządu spółki Gremi Inwestycje S.A. (inaczej Eurofaktor S.A.): Agata Kalińska i Artur Łopuszko popełnili nadużycie na szkodę tej spółki w wysokości 3,18 mln zł, Piotr Szczęsny wzywa do działania prezesa zarządu KCI S.A. Piotra Łyska. W załączeniu przedstawiamy kopię pisma wysłanego do prezesa KCI Łyska: