Widzowie pytali parnaście razy o debiut gry. Wapniak ten CIUL ze Śląska nie raczył przeczytać pytania o debiut gry a Rokicki głupio się uśmiechał jak widział te same pytania. Kiedy one się nasilały to szybko szybko już kończymy.
Rokicki znowu ten sam kit o POKOLENIOWEJ HOSSIE a mamy POKOLENIOWĄ CHŁOSTĘ.
To co trzeba pi weekendzie spuścić Rokickiemu ₩pi€rdol na rynku, żeby się nauczył że widzów się nie zlewa.
Ja pamiętam ja cisnąłem go przed premierą cyberbubla 2077 czemu nie ma recenzji na konsole i yo samo tobie czyli to co umie najlepiej uciekać.niestety Albercik musi ponies karę za swoje zachowanie i brak inteligencji wraz ze swoim kochankiem.zglaszac ten syf veto(co z wolnością ma tyle wspólnego co space piesek z dobra sprzedażą)
Co tyle hejtu? Wtopiłeś pieniążki? Ja bym się wstydził przyznać, że zainwestowałem w Alberta, po naganianiu u Wapniaka. To jak publicznie ogłosić, że ma się 80 iq. Beka z akcjonaratu LTGAMES.
@jj pamiętaj też że dziesiątki jak nie setki osób są przez tych dwóch CIULI zablokowani więc ich akurat pytań nie zobaczysz na czacie bo ich nie wyświetla dlatego cygana ogląda 3k osób z 290k subskrybentów. czy może być prawdą że 280k z nich to kupione fejki ??? zna się ktoś na tym ?
Wapniak ma nie 290 tys a 390 tys subskrybentów, ale znikoma cześć go ogląda. Cała reszta fanów pochodzi czasów kiedy na kanał wrzucał m. in. pranki uliczne.
Wapniak od longterma prawdopodobnie inkasuje kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie od tradera wpadało mu czasem 80k za 1 miesiąc, oficjalnie potwierdzone w jednym z nagrań tradera gdy się pokłócili. Na wizji wapniak inwestował czasem aż 500pln a teraz pomście co tu jest nie tak.
moze z tym kilkadziesiąt to przesadziłem, ale jak od tradera dostawał za link do książki 80k gdzie kosztowała kilkaset zł.To za jaką kwotę udostępnia link do abonamentu longterm lub do samego longterma skoro sam abonament long kosztuje kilka tysięcy?