• news Autor: ~mike [31.0.127.*]
    https://www.carpatiabiznes.pl/polwax-zdecydowal-o-skupie-akcji-wlasnych-po-jakiej-cenie/
  • Re: news Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    ponad 35 mln. na skup akcji, nie trzeba tłumaczyć czym to sie skończy, prędzej czy później. A jesli póxniej to i tak warto czekac !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: news Autor: ~trewq [94.254.153.*]
    Nieźle. Może być wezwanie lub zaproszenie do sprzedaży z cena max 6 zł. Z tymi akcjami można położyć się spać.
  • Re: news Autor: ~Grazyna [5.184.124.*]
    Uf no właśnie kupiłem 100 akcji 2 miechy wstecz i tłukłem się po nocach że stracę zainwestowany kapital. A jednak może parę groszy zarobię
    no, to jest bardzo powazne obciążenie psychiczne, teraz trzeba zamówic wizyte u psychoanalityka , koszt to jakies 500 akcji !!!
  • Re: news Autor: ~Zizu [31.60.249.*]
    Ty zorra a gdzie twój giermek garsija On za ciebie powinien posty trzaskać a nie się męczysz. A swoją drogą bez umówionych transakcji chcą tu akcji skupić jak tu dzienny obrót po - 500-3000 sztuk. Jak bym chciał sam kupić z 10 kilo to podniosę wycenę o jakieś 10%.Jaja jak berety
  • Re: news Autor: vogg_pl [89.64.90.*]
    Z uchwały wynika, że mogą skupować do 6zł, więc w czym problem? Rynek nie sprzeda za 6zł? Ciekawe czemu, taka dobra spółka? :) Ja szczerze nie pogardziłbym sprzedażą ze 100% zysku... A zakładają, że kapitał zapasowy dałby pokrycie dokładnie na max 5.9mln akcji po 6zł sztuka.

To, że rynkowo nikt nie sprzedaje po 3.2zł to nie znaczy, że jak jest kupiec do 6zł max, to nikt nie sprzeda... raczej znajdą się chętni, a ilu to nie wiem. Szczególnie, że skupują pewnie dlatego, że wiedzą, że będzie za co i będzie warto, a rynek chyba jeszcze tego nie widzi...

Problem to by był z całą pewnością, gdyby chcieli kupować do max 3.2zł, bo wtedy z całą pewnością można stwierdzić, że trudno by było znaleźć dużego sprzedającego.
    fajnie chciałbys pajacyku zarobic bez ponoszenia ryzyka !! Ale jesli potrafisz to zrozumiec, to 10% wyzej , ale w perspektywie oddajesz 100% wyżej, choc ja uważam , ze tutaj celem nie jest 6 zł ale po wyrokach na Orlen Projekt 20/30 zł !!! I o to warto teraz znosic ten totalny marazm !!! A ulica jak to ulica, jest tam gdzie dmuchaja balony !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.11.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
POLWAX 3,09% 1,00 2026-05-15 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.