Miało nastąpić połączenie została sporządzona notatka że przejęliśmy udziały itd Niestety upłynął rok i nadal nie zostało to dopięte czy tak po cichu to nastąpiło że nie zarejestrowałem Cena do jakiej doprowadziła ta firma swoimi decyzjami jest poprostu niewiarygodna, nie ma się co dziwić że nikt nie inwestuje teraz w tą działalność
Bo wszyscy mają gdzieś tę spółkę, co widać po obrotach. Zbliża się kryzys a wy se trzymacie akcje i myślicie, że zarobicie. Może po wojnie albo za kilka lat jak wartość zainwestowanych pieniędzy spadnie z powodu nie tylko niskiej wyceny ale i inflacji. Naiwniacy.
Ci nieudacznicy od kilku lat nie potrafią znaleźć zbytu na ten śmieszny granulat. Nawet już przestali mydlić oczy swoimi komunikatami poprostu się poddali i spółka spada w otchłań tam gdzie jej miejsce.
No co ty mówisz. Tutejsi marzyciele powiedzą ze ktoś te akcje poprostu zbiera po mistrzowsku. Ciekawe po ile kupowali ci co teraz pozbywają się tych akcji i na co liczą ci którzy je odbierają. Jest tutaj albo był taki Rafał co zbiera wszytko do 6 gr także może to on tak zaniża kurs po mistrzowsku bo przecież to jest kura znosząca złote jajka której akcja kiedyś kosztowała 99 gr a teraz niecałe 6 gr.
Spółka jest spółką widmo póki co, robią szkolenia na których nie zarabiają, marne sociale, marna strona, marny marketing obecnie nie pozyskują nawet dotacji UE, odnoga Dividie lepiej pozastawić bez komentarza i nie znęcać się nad nimi. Jeżeli nie sfinalizuje się połączenie z polymtrechem nie będize nowych produktów + klientów i zamówień kurs będzie się kisił a nawet co gorsza może poowoli opadać. Taka jest moja opinia, jestem obecnie akcjonariuszem zainwestowałem tylko i wyłącznie ze względu na polymtrech i yoshi ale za dużym kapitałem niestety...
Teraz nastąpił okres ciszy bez "naganiaczy i martwiących się o nasze pieniądze". Obserwując Instagrama Laurenpes zaobserwowałem że dla laika nie związanego z spółka wydaje się być prężnie działająca instytucja. Sami dobrze widzimy jak jest naprawdę w raportach. Miejmy nadzieję że do końca tego roku cena wróci na jakieś sensowne poziomy i wyłącza w końcu ta drukarkę nowych akcji bo tak to nigdy nie zacznie rosnąć jak każdy popyt jest gaszony milonamy nowych papierów.
Powody są proste :
- sprzedaż phantomów do szkoleń (krtań, szycie ran i tamowanie krwotoków)
- szkolenia
- granulat
Jeśli potencjał tych produktów zostanie wykorzystany to jest duża szansa na wzrosty. Każdy z nas widzi jaka jest sytuacja u naszych "sasiadow". Gdzieś ten personel medyczny trzeba wyszkolić i dać im do tego narzędzia. Sucha teoria to najgorszy z możliwych systemów nauki. I z tym przychodzi firma Lauren daje możliwość nauki na "żywym " organizmie.
Potencjał ten spółki poznamy jak podadzą komunikaty ale kiedy nie wiadomo. Dostali akcje za 2 lub 3 grosze upchneli po 9 do 12. Muszą odkupić ale ile mają czasu na to nie wiadomo. Dla mnie wartością są patenty i przede wszystkim potencjal naukowy. Śmieszą mnie nawoływania Troli. Być może próba przejścia na kod 4 nie uda się i kto zaryzykuje i kupi z kodem 5 lub 6 ten będzie miał akcje a czekający na kod 3 lub 4 plany. Ja nie czekam kupuje dają to biorę nigdy nie kupuje najtaniej ale za to staram się wybierać mądrze spółki z przyszłością. Jak przyjdzie czas tej spółki to będą komunikaty raz na tydzień na razie cisza w eterze to też coś znaczy. Mądrej głowie dość dwie słowie.....
No dopiero muszą coś sprzedać a to nie jest takie łatwe w branży medycznej z rozwojowymi produktami. Ja bardzo liczę na ten granulat w branży automotive. Musimy czekać na komuniakty wcześniej mogą być jakieś zrywy ale bez espi niw będzie to nic trwałego.
Co mieli nadrukować to nadrukowali teraz chodzi o to żeby zniechęcić i tanio odkupić. Ja też liczę na granulat wzmianka o sprzedaży patentu spowoduje wzrost kursu i potencjalnie ogromne przychody dla spółki to już drukować nie będzie trzeba. Dajcie już spokój z wypomina niem kursu 99 groszy to była spekulacyjna podbitka ake 20 parę gorszy może spokojnie kosztować jakoś sobie to potrafię wyobrazić wycena 40 mln przy dobrych komunikatach bez problemu.
Pamiętajcie że czołowi naukowcy mają po 3 mln na głowę udziałów to jest w zasięgu również każdego z nas