Dnia 2022-11-23 o godz. 21:50 ~Pox napisał(a): > Dnia 2022-11-23 o godz. 21:41 ~Makler1 napisał(a): > > Po raporcie..może od zlotówki odbije jak zdechły kot...? > > Co myślicie? > > Taki "Armegedon" jak ty makler!
"Po raporcie" a to śmieszne o 21:50 ma być "po" Wszyscy tu wiedzą że raporty zawsze ukazują się w okolicach północy najczęściej nawet trochę po.... Nie wiem co tam już oglądałeś.. ale nie pij tyle !!
Witam ponownie Dlaczego z góry zakładasz ze rok 23 będzie ze stratami. Pokuszę się o przewidywanie. Wojna w Ukrainie dobiegnie końca. Odbudowa kraju będzie dla wielu firm intratnym interesem. Również firmy z naszego kraju będą chciały cos zarobić. Obecna sytuacja pokazała ze bardzo ważnym czynnikiem gospodarki jest energia i jej magazynowanie. Budownictwo tez bardzo istotne. Czym zajmuje się CPR??????? Kto wyciągnie wnioski i popatrzy w przyszłość a nie w okresie dwutygodniowym ten zarobi. Obstawiałem bo tak mi wychodziło z obliczeń i wykresu że do końca roku osiągniemy 3zł. Może przesuniecie czasowe i czynnik ludzki patrz pisiorki spowodowało ze jesteśmy w przedziale skaczącym 2,5- 2,7zł. Technologie przyszłości są w działaniach CPR bardzo istotne więc dlaczego panikujecie. Jest takie powiedzenie czym wyżej wejdziesz tym bardziej boli upadek ale również jest jak odbijesz się od dna to złapiesz Boga za nogi. Z takim NOWOROCZNYM przesłaniem pozdrawiam wszystkich na forum CPR. Do zobaczenia w 2023 może przy kursie 4zł. Pozdrawiam
Ce do toalety stoi długa kolejka ,żeby porządnie się wypróżnić , jest tu kilka babć klozetowych co przychodzą i sprzątają po wypróżnieniach i piszą ze zbierają trufle:) Ja swoje właśnie im oddaję powolutku to co brałem po 2,1, nie mogę szybciej bo szambo by się zatkało:)
To wrzuć po 2,5 lub niżej to sobie kupię. Mnie tam te akcje nie śmierdzą. Niżej niż 2,50 nie spadną - patrz wykres. Więc mogą tylko urosnąć, a że urosną to pewnik ... pytanie kiedy? Sądziłem, że na koniec roku coś sie wydarzy i dobijemy do 3,5, ale widać jeszcze nie teraz. Poczekam z tym "gównem" ... potem będzie jak świeże pączki
Dnia 2022-12-29 o godz. 16:41 ~Qbq napisał(a): > To wrzuć po 2,5 lub niżej to sobie kupię. > Mnie tam te akcje nie śmierdzą. > Niżej niż 2,50 nie spadną - patrz wykres. > Więc mogą tylko urosnąć, a że urosną to pewnik ... pytanie kiedy? > Sądziłem, że na koniec roku coś sie wydarzy i dobijemy do 3,5, ale widać jeszcze nie teraz. > Poczekam z tym "gównem" ... potem będzie jak świeże pączki
spisz sie sy nek pińset mosz na początyek bierz chybko 2.5 zł
Dnia 2022-12-29 o godz. 16:41 ~Qbq napisał(a): > To wrzuć po 2,5 lub niżej to sobie kupię. > Mnie tam te akcje nie śmierdzą. > Niżej niż 2,50 nie spadną - patrz wykres. > Więc mogą tylko urosnąć, a że urosną to pewnik ... pytanie kiedy? > Sądziłem, że na koniec roku coś sie wydarzy i dobijemy do 3,5, ale widać jeszcze nie teraz. > Poczekam z tym "gównem" ... potem będzie jak świeże pączki
ale chojrok najpiw dej po 2,5 to se kupie a za pół godzinki panmpers pełny rze tak rzecze
Miszczu Ce Po co miałem kupować wczoraj jak mogłem se kupić dziś. Pampers mozesz u siebie wymienić ten pod sobą i ten na głowie, bo widzę że sie męczysz ...