Czekajcie dalej na Wasze 20 groni to z pewnością ruszy, groszołapy. Kto mądry ten Was wyzbiera a potem nakarmi ze 100%-200 % a może i 300 % dyskontem, a Wy wtedy się obudzicie i będziecie łykać papier jak pelikany.
Jak zaczną ludzie płacić za papier tyle ile jest wart, to i będą obroty. Sprzedałbyś swoje mieszkanie w cenie 50 % wartości ? Dzisiaj ktoś sprzątnął całkiem porządny pakiet prawie 10 kg. Myślisz że ma ochotę stracić ??
Wszystko w swoim czasie. Teraz jest czas akumulacji i dobierania, przyjdzie czas dystrybucji. Pamiętajmy że spółka miała swoje ATH w okolicy 1,54 więc potencjał do wzrostu ogromny. Ja mogę spokojnie poczekać nawet dwa lata na kurs 1,6 bo to oznacza 300 % zarobku i żaden bank mi tego nie da w 2 lata, no ale większość leszczy chciałaby 200 % w dwa miesiące. Nic z tego moi drodzy, w kasynku liczy się cierpliwość i znajomość fachu.
Ale mnie cuda nie interesują Kolego, tylko organiczny, stopniowy i konsekwentny wzrost danej spółki. A ta spółka akurat perspektywy wzrostu ma, tylko potrzeba cierpliwości i powtórzę to jeszcze raz jeśli się trafi 300 % w dwa lata to będę bardzo zadowolony. Tego życzę wszystkim Akcjonariuszom. Kiedyś Bumech też brałem po 3 zł a opchnąłem po 68 i jest mi całkiem dobrze :) Mam nadzieję, że na Polmanie też da się godziwie zarobić, ale potrzebna jest cierpliwość.