Ostatnio: Raport : zawiązanie rezerwy nakarę - 2500 tyś Liczba sprzedanych gier Goats Tale 2 - 35 szt Dopuszczenie serii F - ... SUMARUM: cena akcji powinna wkrótce spaść do około 30 gr, tam powinien się zakończyć TREND Spadkowy trwajacy 2 lata. Kurs w przedziale 25-35 gr powinien się znajdować około od 6 - 12 miesięcy. Potem zależy od małych lub innych sukcesików wydawanych gier. Perspektywa : BRAK
Jest tam kilka ciekawych gier z perspektywa. Chyba najbliżej do My Museum bo miał prolog, pozytywne opinie i trochę ludzi grało poza tym gra w stylu playway więc będzie łatwiej promować. Illusion lands wygląda świetnie, ale póki co nie można jeszcze grać w Prolog. Ten nowy Sword and Shield też taki jak w Plaway, myślę, że te trzy gry nogą namieszać.
Co nie wygodny był mój post że został usunięty ? To jeszcze raz napiszę Uwazam że akcje dopuszczone zostaną gdy spółka pokaże pokażne zyski .A zyski już zaczną się pojawiać .Od 19-go czyli przez 10 dni spółka zarobiła już 600 tyś .Do końca roku moze to być okoł 3 mln. Po nowym roku mają być w sprzedaży 3 gry.
Nie denerwuj się kolego, szkodzi zdrowiu. A co do dopuszczenia tej masy akcji do obrotu, to termin o którym piszesz czyli po sukcesie finansowym nowych gier jest zupełnie nielogiczny z punktu widzenia włodarzy. Gdybym ja była sternikiem, to dopuściła bym akcje teraz, gdy kurs jest nisko (a zejdzie sporo niżej). I dopiero po okresie zbierania na minimach (który musi trwać) ewentualny powrót do wartości godziwych (zakładając że komuś będzie zależało)
z tym "czy komuś będzie zależało" to żenada - starają się jak mało kto, a co do sofistycznych rozważań giełdowych co do kursu to się zlecą jak zwykle szarańcza jeszcze nie raz i na zbieranie i na sprzedawanie
Może i się starają, ale jak będzie brakować kasy to...Dopuszczenie tylu milionów akcji do obrotu będzie skutkować dramatycznym załamaniem kursu. Można spekulować, czy spadnie na 20 gr, 10 gr czy niżej. Posiadacze serii F będą chcieli wyciągnąć cokolwiek po tylu latach, choćby tylko stratę podatkową. Po cóż zatem podbijać wcześniej kurs , spółka raczej groszem nie śmierdzi. Z drugiej strony nikt z zewnątrz nie kupi wcześniej akcji z uwagi na dopuszczenie. I żadne nowe gry tu nie pomogą.. Zatem koło się zamyka. Zobaczymy co spółka zdziała.
Po co straszysz ludzi ? Akcji serii F jest 3.9 mln .resztę posiadają głowni udziałowcy i myślisz że zaraz Ci sprzedadzą po te 10 czy 20 gr. Ja tez chetnie kupię akcje po te 0.20 gr.
Czy straszę? Po prostu jestem realistką. I wiem czym dla kursu dopuszczenie tylu akcji się kończy. Choćby przykład Cannabisu Kurs od lipca się jeszcze nie podniósł po ciosie jaki zaliczył. Piszesz, ż chętnie kupisz akcje po 20 gr. Jak masz konto w Bosssie to mam na zbyciu ponad 70k. Reflektujesz?
Nie rozumiem logiki twojego zdania. Mam akcje serii F. I tylko temat dopuszczenia do obrotu sprawia, że zaglądam na forum. Spółka jako taka jest poza moimi zainteresowaniami, i jej akcji nie kupię. Owszem, wolałabym sprzedać akcje po 10 zeta, ale jestem realistką i na giełdzie sporo widziałam. Po coż zatem miała bym naganiać na spadki? Tym bardziej że na spółce obroty jak u babci co sprzedaje kwiatki pod cmentarzem?