Ja tu juz stawialem teze, ze ta umowa byla tylko i wyłącznie pod pump and dump. Sam CEO zachowal sie zreszta jak klasyczny slup i wysypal kilkaset tys akcji zaraz po umowie. Nie mowiac o innych slupach ktore spychaly kurs przez dwa lata. Gdyby to info wtedy nie bylo fake'iem to raczej by wczesniej czy pozniej bylo widac akumulacje a nie caly czas dystrybucje.
taak i galapagos wydał ponad 100 mln wiedząc że i tak nic nie będzie z czasteczki i straci te 100 mln a może Szumowski dał w łapę galapagos aby podpisali z nim umowę a potem ją zerwał ,
Teorie spiskowe zawsze będą ale: - kasa wpłynęła, - cząstka z efektami 1 fazy wróciła.
Ktoś zdjął z barków ciężar finansowy 1 fazy i do tego zapłącił kasę.
Pytania na dziś:
- czy uda się ponowna komercjalizacja? - czy OATD-2 przyniesie dobre informacje? - czy będzie zainteresowanie pozostałymi cząstkami? - czy wypali program mRNA?
Będą dobre informacje z połowy w/w projektów to ja jestem spokojny o moje pieniądze.
Kiedy będą te informacje nie wiadomo, ale ja obstawiam najbliższe kilkanaście miesięcy.
Nowy fundusz lepiej niech nie wchodzi na tak niskim kursie. Z rynku nie zbiorą bo mały wolumen, więc zostaje emisja lub kupno od grubego.
Emisja jeśli miałaby być to kurs musi być istotnie wyżej (grubi akcjonariusze nowych nie wpuszczą, bo po co wpuszczać za poł darmo).
Mi się marzy inwestor branżowy zza oceanu. Ale by do tego doszło potrzeba sukcesu, który uwiarygodni Spółkę oraz uspokojenia ogólnej sytuacji w naszym regionie Europy.
Widze, ze chyba jestes "fanem" poczynan tego zarzadu? Tak z ciekawosci, co dobrego wg ciebie zrobili dla firmy, projektow, rozwoju? Oczywiscie mam tu na mysli dzialanie, ktore przekłada sie na wycene spolki.
Nie zmieniaj tematu, kim jesteś skoro przewidujesz otchlan i krytykujesz zarzad - załóżmy, że słusznie - a mimo to wciąż tu jesteś z akcjami? Jaki masz cel ?
Demaskowanie sciem zarzadu.Ten zarzad to jest jedna wielka porazka dla rozwoju tej firmy. Widac ze nawet nie przychodzi ci do glowy jakiekolwiek dzialnie tego zarzadu,ktore mozna przelozyc na zwiekszenie wyceny. Co tylko potwierdza z jakimi amatorami mamy tu do czynienia.