• Tak z ciekawości Autor: ~Corra [46.204.68.*]
    czy ktoś z Was obecnie kupuje te akcje albo sprzedaje ? Pytam, bo zastanawiają mnie te transakcje po kilka, kilkanaście sztuk. Jaki to ma sens ?
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Ja [89.66.45.*]
    Są dwa wyjścia. Albo ktoś powoli wychodzi i nie chce zwalić kursu albo ktoś powoli wchodzi i nie chce wywalić kursu w kosmos. Ty wybierasz wariant.
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Radek [94.246.181.*]
    Tak, to ja, obracam moim majątkiem :)
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~bserwatorGPW [46.134.182.*]
    pewnie w jakims indeksie sa uwzgledniane te akcje i ktos niwielkim kosztem pomaga ruchom na indeksie
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~mat07 [37.30.36.*]
    Coś się zaczyna ruszać, pure ryvu już odpaliły ...ciekawe kiedy Molecure znowu pójdzie mocniej up?
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.206.*]
    Pojdzie, o ile ceo przestanie leciec w kulki i wezmie caly ten cyrk do roboty. Bo na razie to wyglada marnie pod kazdym wzgledem
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~uhu [31.61.174.*]
    Niestety na razie to jedyne co im wychodzi to drukowanie motywacyjne akcji. Mieli dobrą umowę to jej nie potrafili dopilnować, żal.
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.168.*]
    Ja tu juz stawialem teze, ze ta umowa byla tylko i wyłącznie pod pump and dump. Sam CEO zachowal sie zreszta jak klasyczny slup i wysypal kilkaset tys akcji zaraz po umowie. Nie mowiac o innych slupach ktore spychaly kurs przez dwa lata. Gdyby to info wtedy nie bylo fake'iem to raczej by wczesniej czy pozniej bylo widac akumulacje a nie caly czas dystrybucje.
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Hiobownik [79.184.133.*]
    Naprawdę sądzisz ze zerwanie umowy to wina zarządu ?Prześledź politykę Galapagos i wtedy komentuj zerwanie umowy
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~mat07 [79.185.253.*]
    Nie marudzić...Galapagos się wycofał, ale jak nie oni to ktoś inny...już chyba zapomnieliście o jaką kasę chodzi i jaki wtedy był potencjał
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Hiobownik [79.184.133.*]
    Nikt o niczym nie zapomniał i nikt nie marudzi tylko uważam ze bez sensu jest obwinianie zarządu za zerwanie umowy z Galapagos
    Problem w tym ze to zerwanie bylo zaplanowane juz w dniu podpisanie tej umowy. Swiadcza o tym choćby ruchy na akcjach
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~malakito [185.54.59.*]
    taak i galapagos wydał ponad 100 mln wiedząc że i tak nic nie będzie z czasteczki i straci te 100 mln
    a może Szumowski dał w łapę galapagos aby podpisali z nim umowę a potem ją zerwał ,

Nikt nie wie co sie zadzialo "pod stolem". Kasa z Glpg poszla faktycznie, ale zarobic mial ktos inny na tym walku
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Lukass [31.178.57.*]
    Teorie spiskowe zawsze będą ale:
    - kasa wpłynęła,
    - cząstka z efektami 1 fazy wróciła.

Ktoś zdjął z barków ciężar finansowy 1 fazy i do tego zapłącił kasę.

Pytania na dziś:

- czy uda się ponowna komercjalizacja?
    - czy OATD-2 przyniesie dobre informacje?
    - czy będzie zainteresowanie pozostałymi cząstkami?
    - czy wypali program mRNA?

Będą dobre informacje z połowy w/w projektów to ja jestem spokojny o moje pieniądze.

Kiedy będą te informacje nie wiadomo, ale ja obstawiam najbliższe kilkanaście miesięcy.

Jeszcze jeden kamyczek... Sz twierdzil ze jest gigantyczne zainteresowanie akcjami od fundow? Gdzie jest to zainteresowanie...
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Lukass [31.178.57.*]
    Nowy fundusz lepiej niech nie wchodzi na tak niskim kursie. Z rynku nie zbiorą bo mały wolumen, więc zostaje emisja lub kupno od grubego.

Emisja jeśli miałaby być to kurs musi być istotnie wyżej (grubi akcjonariusze nowych nie wpuszczą, bo po co wpuszczać za poł darmo).

Mi się marzy inwestor branżowy zza oceanu. Ale by do tego doszło potrzeba sukcesu, który uwiarygodni Spółkę oraz uspokojenia ogólnej sytuacji w naszym regionie Europy.

Cierpliwość...

• Re: Tak z ciekawości Autor: ~Corra [46.204.64.*]
    widzę, że teraz ktoś podtrzymuje kurs tymi drobnymi zleceniami rzędu 10 szt.
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.20.*]
    Animator, inaczej poszloby w otchlan
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Kasztan [91.231.60.*]
    To czemu nie ratujesz pieniędzy tylko biadolisz? Nie lepiej wyciągnąć co się da zanim "pójdzie w otchłań"
    Widze, ze chyba jestes "fanem" poczynan tego zarzadu? Tak z ciekawosci, co dobrego wg ciebie zrobili dla firmy, projektow, rozwoju? Oczywiscie mam tu na mysli dzialanie, ktore przekłada sie na wycene spolki.
  • Re: Tak z ciekawości Autor: ~Kasztan [91.218.208.*]
    Nie zmieniaj tematu, kim jesteś skoro przewidujesz otchlan i krytykujesz zarzad - załóżmy, że słusznie - a mimo to wciąż tu jesteś z akcjami? Jaki masz cel ?
    Demaskowanie sciem zarzadu.Ten zarzad to jest jedna wielka porazka dla rozwoju tej firmy. Widac ze nawet nie przychodzi ci do glowy jakiekolwiek dzialnie tego zarzadu,ktore mozna przelozyc na zwiekszenie wyceny. Co tylko potwierdza z jakimi amatorami mamy tu do czynienia.
[x]
MOLECURE -9,38% 5,89 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.