• koniec wojny =rajd 300% Autor: ~bilioner [83.23.243.*]
    tak to widzę!!!
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.238.*]
    Dnia 2022-11-23 o godz. 12:17 ~bilioner napisał(a):
    > tak to widzę!!!

+ kolejna pandemia- kolejne 300%.
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: ~ktoś [89.65.2.*]
    billioner nawet na Sanwil zawitałeś??? Biomed nie dał Ci zarobić, Lubawa nie dała Ci zarobić, to myślisz, że Sanwil Ci da i to od razu 300%... no ciekawe...
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.238.*]
    Sanwil powinien dać zarobić, choć zarobek może rodzić się w bólach. Ale ja widzę światełko w tunelu mimo, że nie jestem dziabnięty :-).
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: ~hmm [178.42.47.*]
    Lepiej by było dla ciebie jakbyś był dziabniety. Łatwiej byłoby zrozumieć te brednie pisane po alkoholu. A na trzeźwo...? No cóż...
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: mroz [46.134.53.*]
    :-)
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-11-23 o godz. 19:56 ~hmm napisał(a):
    > Lepiej by było dla ciebie jakbyś był dziabniety. Łatwiej byłoby zrozumieć te brednie pisane po alkoholu. A na trzeźwo...? No cóż...

Jak widzisz, są tacy, co po alkoholu myślą bardziej trzeźwo, niż najtrzeźwiejsi z trzeźwych :-).

Znowu nic nie zrozumiales bo ja odnosze się do sytuacji zupełnie odwrotnej. Trzeźwy organizm, nietrzeźwy umysł.
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.234.*]
    Dnia 2022-11-24 o godz. 00:53 ~hmm napisał(a):
    > Znowu nic nie zrozumiales bo ja odnosze się do sytuacji zupełnie odwrotnej. Trzeźwy organizm, nietrzeźwy umysł.

Ty za to jesteś nietrzeźwy w każdym aspekcie.
    Innymi słowy- slave.
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    nie jestes w stanie mnie obrzic :):)  jedyne co budzisz we mnie to smiech I politowanie :)
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.244.*]
    Dnia 2022-11-24 o godz. 09:51 ~hmm napisał(a):
    > nie jestes w stanie mnie obrzic :):)  jedyne co budzisz we mnie to smiech I politowanie :)

I vice versa.
    Ciekawi mnie tylko jedna rzecz- co z tobą się stanie, jak preparat zacznie działać.
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: ~hmmm [193.102.79.*]
    zaspokajam zatem twoją ciekawość…. on juz działa, :) polecam !
    Dnia 2022-11-24 o godz. 10:56 ~hmmm napisał(a):
    > zaspokajam zatem twoją ciekawość…. on juz działa, :) polecam !

Już ci pisałem, że wielu twierdziło tak, jak ty. A teraz już nie twierdzi ;-).
    Kwestia czasu, ale baw się dobrze. A może ten gen szympansa zaczyna działać?
    A jeszcze bardziej wielu twierdziło tak jak ty I tez juz tak nie twierdzi :)
    Róznica polega na tym ze ty podajesz jakies internetowe niezweryfikowane przyklady, a ja moge ci podac takie ktore znam (znałem) osobiscie.
    Nie wiem o jakim genie szympasa mowisz… to ze u ciebie zdiagnozowali posiadanie go to nie znaczy ze wszyscy inni maja tak samo. 
    Dnia 2022-11-24 o godz. 13:22 ~hmm napisał(a):
    > A jeszcze bardziej wielu twierdziło tak jak ty I tez juz tak nie twierdzi :)
    > Róznica polega na tym ze ty podajesz jakies internetowe niezweryfikowane przyklady, a ja moge ci podac takie ktore znam (znałem) osobiscie.
    > Nie wiem o jakim genie szympasa mowisz… to ze u ciebie zdiagnozowali posiadanie go to nie znaczy ze wszyscy inni maja tak samo. 

Doskonale wiesz, że chodzi mi o kozaków dziabniętych, a potem już tylko klepsydry. Jedna laska była tak szczęśliwa, bo za szprycę dostała hamburgera x-D. Także świadczy to o poziomie inteligencji dziabniętych. A ty jakiegoś kebsa dostałeś?
    Przepraszam, jesteśmy w Polsce, to na zachętę do szprycy raczej bardziej pasuje bigos z kiełbasą i chlebkiem, a na popitę setka ojczystej. Poleciałbyś na to, co nie? :-)
    Dnia 2022-11-24 o godz. 14:11 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-11-24 o godz. 13:22 ~hmm napisał(a):
    > > A jeszcze bardziej wielu twierdziło tak jak ty I tez juz tak nie twierdzi :)
    > > Róznica polega na tym ze ty podajesz jakies internetowe niezweryfikowane przyklady, a ja moge ci podac takie ktore znam (znałem) osobiscie.
    > > Nie wiem o jakim genie szympasa mowisz… to ze u ciebie zdiagnozowali posiadanie go to nie znaczy ze wszyscy inni maja tak samo. 
    >
    > Doskonale wiesz, że chodzi mi o kozaków dziabniętych, a potem już tylko klepsydry. Jedna laska była tak szczęśliwa, bo za szprycę dostała hamburgera x-D. Także świadczy to o poziomie inteligencji dziabniętych. A ty jakiegoś kebsa dostałeś?

W sumie niewiadomo o co ci chodzi bo czesto sie motasz. Sa rozne motywacje ktorymi sie ludzie kierują przyjmujac szczepionkę czy jej nie przyjmujac. Nie slyszalem zeby ktos ja przyjmował dla hamburgera, choc mało mnie to interesuje. Ja przyjalem ja w pelni swiadomie bez zadnych srodkow motywacyjnych.
    Natomiast czytam przez ostatnie dwa lata komentarze takich jak ty I widze czarno na bialym ze to poziom inteligencji ludzi pokroju bohatera "Konopielki", który w nauczycielce  ktora przyjechala do wioski widzi diabła, w elektryce przwdziwe przeklenstwo, a z kazdym scietym drzewo mysli ze ulatuje jakas ludzka dusza. Mniej wiecej ten sam poziom 

Sęk w tym, że ty jesteś taką szczepionkową Konopielką, która nic nie widzi. Tzn. widzi to, co jej pokażą w mass mediach, zero krytycznego myślenia. Jakby ciebie przywieźli do Oświęcimia i po rozładunku powiedzieli, że masz się iść umyć, to pierwszy byś poleciał. Nawet nie przeczytałeś dobrze papierów, które podpisujesz podczas szczypania, więc o czym tu mowa :-).
    :):):):)  te twoje porownania są tak zenujace ze normalny czlowiek ma problem jak to w ogole skomentowac :) Internet to wspanialy wynalazek niestety ma jedną za to kolosalną wadę. Dzieki internetowi kazdy nawet najwiekszy matoł moze pisac swoje brednie a te dyrdymaly maja szanse dotrzec do szerokiego grona odbiorcow takich smaych matołów jak on sam ktorzy wysylaja to jeszcze dalej w swiat :) I tak budowane sa oderwane od rzeyziwtosci logiki I okeju w glowie teorie. A najgorsze jets to ze kazdy z tych matołówmysli ze to on jest tym madrzejszym na swiecie :) 
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.224.*]
    Teorie oderwane od logiki... Chyba nie słuchasz tych, co stoją za "nauką". Posłuchaj sobie wypowiedzi Gatesa, Attaliego, Schwaba, Harariego, Turnera, Rothschilda, Kissingera, księcia Filipa itp. Pewnie o wielu pierwszy raz ode mnie usłyszałeś. Sprawdź, co było wyryte na granitowych płytach w Georgii, które "przypadkiem" ostatnio były wysadzone.
    Szkoda, że nie oglądałeś przedpandemicznego szkolenia lekarzy, jak mają informować, żeby manipulować ludzką psychiką i emocjami, wywołać strach. I gdzie zniknęły te wielkie autorytety medyczne, co tak płakały, jaki to pomór nieszczepionych będzie? Fiołek pokasował większość swoich wypocin. Ale pięknie rapuje. Gdzie te miliony niezaszczepionych trupów?
    I jeszcze jedno- teoretyk spiskowy to taka osoba, która wybiega swoją wiedzą do przodu nie raz kilka dekad. Ludzkie owce stoją i patrzą w okienko jadąc na rzeź, bo są łatwowierne, a niektóre strasznie głupie. Wielu zmądrzało po strzałach, mam okazje rozmawiać z nimi. Z resztą jest to powszechne, bo znam osobę, która jest na infolinii szczypawkowej.

"Wielu zmądrzało po strzałach, mam okazje rozmawiać z nimi. Z resztą jest to powszechne, bo znam osobę, która jest na infolinii szczypawkowej" - tak, zaszczepieni dzwanią na infolinię szczepionkowa zeby sie wyspowiadac ze zle zrobili szczepiac sie za wszystkie grzechy zalują i obiecują poprawę. mhm. daj juz lepiej spokoj I nie opowiadaj bredni
  • Re: koniec wojny =rajd 300% Autor: cmpunk [31.61.224.*]
    Dnia 2022-11-25 o godz. 08:49 ~hmm napisał(a):
    > "Wielu zmądrzało po strzałach, mam okazje rozmawiać z nimi. Z resztą jest to powszechne, bo znam osobę, która jest na infolinii szczypawkowej" - tak, zaszczepieni dzwanią na infolinię szczepionkowa zeby sie wyspowiadac ze zle zrobili szczepiac sie za wszystkie grzechy zalują i obiecują poprawę. mhm. daj juz lepiej spokoj I nie opowiadaj bredni

Widzę, że nic nie rozumiesz :-). Ale spoko, powoli to wszystko wypłynie na wierzch, na razie emeryci stają się rozpustni jak Ferdek Mercury, do tego zmiany klimatu i napływ ukrów no i mamy wyjaśnienie wszystkich chorobowych bolączek i nadmiarowych trupów :-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Wystarczy ze ty wszystko wiesz I rozumiesz najlepiej, tylko jakos nie mozesz do dzis zrozumiec co sie stalo ze sanwil zamaist 10 PLN jak wieszczyles kosztuje 1 PLN mimo ze juz od 2 lat wielu ci to wieszczylo a ty ich jedynie obrazales. Co sie stalo ze sie …. zepsulo?

zamiast latac do moderatora ze skargą odpowiedz mi w koncu na moje pytanie...
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: cmpunk [31.61.224.*]
    Dnia 2022-11-25 o godz. 12:45 ~hmm napisał(a):
    > Wystarczy ze ty wszystko wiesz I rozumiesz najlepiej, tylko jakos nie mozesz do dzis zrozumiec co sie stalo ze sanwil zamaist 10 PLN jak wieszczyles kosztuje 1 PLN mimo ze juz od 2 lat wielu ci to wieszczylo a ty ich jedynie obrazales. Co sie stalo ze sie …. zepsulo?
    >
    > zamiast latac do moderatora ze skargą odpowiedz mi w koncu na moje pytanie...

Nie latam do moda, mam ciekawsze rzeczy do roboty.
    Nie urosło, po pojawiły się szczypawki. Pamiętam, jak Fajzerek ogłosił, że "wynalazł" szprycę i od tego momentu większość covidówek zaczęła lecieć na łeb na szyję.
    Co by było, gdyby nie pojawiła się ta trutka?
    Pewnie dalej by rosło.
    Mercator najbardziej chyba dostał po tyłku.
    Dlatego powtarzam- kolejna pandemia, która będzie musiała zrobić wrażenie na ludziach, powinna kursy wynieść na odpowiednie poziomy. Oczywiście do momentu, kiedy znów wymyślą jakąś szpryckę.
    Ja już grubo ponad pół roku temu uważałem, że pojawi się HIV i to się spełnia, Montagnier wiedział, co mówi.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    wiekszosc covidowek tak, ale co z nimi ma wspolnego sanwil? :) Eh... naiwny dzieciaku :)

• Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hm [46.134.35.*]
    wiara pana cmpanka w tą spółkę jest nieopisana, a czytając jego szurskie teorie tylko można się zniechęcić.
    a następna szansa na wyjście z akcji snw za parę lat, jak będą tańsze surowce i może znów fartem dostaną jakiś kontrakt
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-11-25 o godz. 17:55 ~hm napisał(a):
    > wiara pana cmpanka w tą spółkę jest nieopisana, a czytając jego szurskie teorie tylko można się zniechęcić.
    > a następna szansa na wyjście z akcji snw za parę lat, jak będą tańsze surowce i może znów fartem dostaną jakiś kontrakt

Szurskie?
    A może ty jesteś po prostu ślepy? Nie myślałeś o tym w taki sposób?
    Kolejna pandemia już za niedługo, ale masz prawo o tym nie wiedzieć, bo nie słuchasz choćby najlepszego wirusologa szczypawkowego na świecie- the Billa.
    Dnia 2022-11-25 o godz. 14:25 ~hmm napisał(a):
    > wiekszosc covidowek tak, ale co z nimi ma wspolnego sanwil? :) Eh... naiwny dzieciaku :)
    >

Sanwil jest covidówką, w przeciwieństwie do Biomedu, który covidówką był tylko na medialnych pokazówkach z ampułkami i tym, że mają lek.
    Materiał antywirusowy w momencie zagrożenia wirusem ma takie samo zastosowanie jak rękawiczki, maseczki itp.
    Więc udowodnij mi, że Sanwil nie jest covidówką. Chętnie poczytam.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [178.42.47.*]
    sanwil jest tak samo covidowy jak biomed... a wiesz co je łączy? to ze na obu swoje gierki uprawiali Buchajski. i jego piesek Kwasniewski

ps. co do materiału sanwilu to co ja ci bede wiecej udawadnial skoro dla ciebie nie jest zadnym dowodem ze po jednej umowie ARM gdy okazalo sie ze to pewnie jakis przereklamowany szajs wiecej umow sie juz nie pojawilo. Jakich ty gamoniu potrzebujesz wiecej dowodów?
    Dnia 2022-11-25 o godz. 22:51 ~hmm napisał(a):
    > sanwil jest tak samo covidowy jak biomed... a wiesz co je łączy? to ze na obu swoje gierki uprawiali Buchajski. i jego piesek Kwasniewski
    >
    > ps. co do materiału sanwilu to co ja ci bede wiecej udawadnial skoro dla ciebie nie jest zadnym dowodem ze po jednej umowie ARM gdy okazalo sie ze to pewnie jakis przereklamowany szajs wiecej umow sie juz nie pojawilo. Jakich ty gamoniu potrzebujesz wiecej dowodów?

Widzę, że wiesz tyle na temat Sanmedu, co na temat szpryc. Czyli nic :-D.
    https://www.bitchute.com/video/39SDPbuN3OEK/
    To jest dopiero szajs. Safe and effective x-D.
    czy spamowanie jakimis linkami (juz nawet nie otwieram, bo ilez mozna) to twoja metoda jaką obrales do zamydlenia oczu i zakrzyczenie faktów i meritum? gratuluję, ale nie działa
    Spamowanie? Tam są konkretne informacje, ale jak jesteś zabetonowany (niektórzy twierdzą, że ta szczepionka działa jak lobotomia, co ma sens), to nawet jakby sam Bourla wyszedł i powiedział, że to trucizna, to i tak nie uwierzysz, tak jesteś wyprany x-D.

Mam dla ciebie dobra radę... gratis... skup sie lepiej na komentowaniu sanwila, bo tymi fantasmagoriami którymi spamujesz cale forum jedynie odstraszasz i niechecasz ludzi do zaglądania tutaj. Mi to tam wszystko jedno ale "ktoś" sie tak bardzo stara...
[x]
SANWIL -0,34% 1,48 2025-11-07 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.