Widać czytanie ze zrozumieniem sprawia ci trudności... współczuję
Ja smutny???
Nie rób sobie jaj,przy takim plusie na tej spółce mam być smutny?
Smutny możesz być ty,banan hakowy DC i inni ja jestem wesoły raz, że taki mam charakter a drugi raz...zarobiony jestem na dużym plusie.
Dc to ty możesz cmoknąć w tyły. Po kij te twoje wieczne zaczepki? Sapiesz, wywołujesz po niku 20 razy a jak ci ktoś odpisze to kręcisz ze niby ktoś tu siedzi dniami i nocami jak TY i pisze setki postów.... jak TY. Nie możesz snuć swoich wizji i opowiadać swoich bajek beż mieszania w to innych? Czy to nie TY pisałeś jak to będzie 13 zł czy ileś i śmiałeś się z banana kiedy pisał że będzie 5? No i ile dziś jest? TY akcji masz na pewno więcej n8z honoru i przyzwoitości... nawet jak masz ich 10 na krzyż
ja juz przestalem odpisywac, nie ma sensu, w kazdym poscie koles pisze ile to zarabia jakby to mialo dac mu i innym co czytaja jego teksty poczucie waznosci, czy profesjonalizmu? pozatym od roku nie pisze nic ciekawego/merytorycznego oprocz obrazania i rzucania jadem. tak ze masz racje ... jest to dziwne ... ze tak sie w kazdym poscie chwali nie wnoszac nic do dyskusji. ale to jest forum bankiera, moze nawet siedziecz w wiezieniu albo w psychiatryku i wypisywac co mu sie podoba ;]
Serio? Ja już od dawna nic tu nie kupuje, o czym pisałem. Można się nakupić i co z tego jak nie będzie można tego sprzedać miesiącami przy takich obrotach, co kot napłakał.
Wielokrotnie pisałem, że dopóki nie będzie rozwiązanej sprawy z tym pozwem oraz nie będzie inwestora to się będzie tak kisiać, co przecież wszyscy widzą: jednego dnia w górę 4%, drugiego dnia w dół 4% i tak od dawna. Jak ktoś lubi się bawić w takie łapanie po 4% i sprzedaży z 1000 akcji to niech się bawi. To nie dla mnie.
Hahahaha
Brałem po 2,4-2,5 zł jak chcieli zawiesić obrót akcjami i mam prawie 100% zarobku a hakowy i tacy"mądrzy" jak ty kwiczą
Tym bardziej bralbym po 90 groszy i śmiał się z Was po tym jak kurs poszedłby do góry.
Warren Buffett nie raz pisał, że potrafi czekać 10 lat na akcje jakieś spółki,żeby spadły do poziomu który założył sobie,że kupi ale wiadomo tu Ui jesteś mądrzejszy od Warrena i wiesz wszystko lepiej.