Dnia 2022-11-23 o godz. 08:33 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2022-11-23 o godz. 08:24 ~Meth napisał(a): > > Dobierać na otwarciu czy zrzucać? :) > > Daleki jestem od tego aby doradzać, ale gdybym miał jeszcze wolne "chęci", to bym dobierał na maxa... :)}
Dnia 2022-11-23 o godz. 12:16 ~Atom napisał(a): > Czy to dziś jest ten dzień? Bo jakieś dziwne ruchy są na papierze? :)
A wiesz Ty, co ja Ci powiem, że ja również od godziny 8.15 się zastanawiam nad sygnałami płynącymi z papieru i dlatego ten wątek, który mi coraz więcej mówi: patrz na bufet i obserwuj gości... :))}
Dnia 2022-11-23 o godz. 12:42 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2022-11-23 o godz. 12:40 ~cola napisał(a): > > Raczej Bykuś wychodzi. > > ..., gdy p.Bykuś wychodzi, to z marszem i przytupem, a tu, nic takiego jeszcze nie ma... :))}
..., tymczasem Jaquarek już wyszedł, kto następny...?! Sprzedał to, co będąc w "amoku" zakupił... :))}
Dnia 2022-11-23 o godz. 13:18 ~Meth napisał(a): > i na co mu te 7 kafli? na benzynę? :)
Mój barometr, a póżniej sejsmograf o 8,15 zareagował gdy inni jeszcze spali. To jeszcze nie wszystkie wydarzenia z tym związane jak mniemam. Chociaż kto to wie, co jeszcze Dyndolek wymyśli. Jest wyrażny sygnał na częste przeprowadzanie takich działań, do 3m wolumenu. Paczta i sie uczta...!!! :)}
OK .. A POTEM WYJMECZ TYCH RAJTUZ TO CO LUBISZ NAJBARDZIEJ I WEŹMIESZ TO JAK ZAWSZE W USTA BUAHAHA .. UŚREDNIAJ KSIONC USTEDNIAJ JA POCZEKAM NA 5 GROSZY BUAHAHA ALE WAS TU PORTKUJA HAHA BRAWO WY I KURYKAK HAHA I WASZ MISTRZ GÓRSKI HAHA ELYTY BIZNESU WAS DYMAJĄ HAHA