Panowie na początku przewaznie jest większość pozytywnych opinii bo dodają je osoby, które dostały grę za darmo, osoby związane z firmą czy też akcjonariusze, którzy w ten sposób chcą pomóc. Ale powoli zaczynają się pojawiać komentarze od zwykłych graczy i już nie są tak pochlebne. Sukcesem będzie jak za miesiąc komentarze będą na poziomie "w większości pozytywne". Ale niewykluczone, że spadnie do "mieszane" i to tyle będzie z tego hitu.
Nie ma żadnych nie pochlebnych recenzji chyba że mówisz o takiej że chce wiecej gór... i pisze zaskoczcie mnie i dodajcie to zmienia na pozytywna... czy to jest negatywna ocena? nie, podoba mu sie chce wiecej gry,,,
Z tej mąki już chleba nie będzie . Właśni zobaczyliście co z grą robi słaby marketing ale jak kasy na to nie ma to się nie dziwie że tak jest . Gra się słabo sprzedaje a chętnych do dzielenia tortu jest kilku . Problem jest taki że raczej nie będzie co dzielić . Potencjał był ale zmarnowany. Mówiłem tu nie raz że marketing jest najważniejszy , tylko dzięki temu można sprzedać grę . Art Games teraz sam chce produkować i wydawać gry życzę im powodzenia.
co z tego ? gra się nie sprzedaje. Maxymalny peak w dniu premiery. Koniec marzeń. Potencjał zmarnowany. Następna za pół roku.
Termin premiery nie wiem kto wybierał. Wydać grę tuż przed black friday to trzeba mieć nie po kolei w głowie. Gra w dniu premiery była nawet w pierwszej setce bestselerów, ale po rozpoczęciu wyprzedaży jest na 1488 miejscu ! Dramat https://steamdb.info/app/1231840/graphs/
"Panowie na początku przewaznie jest większość pozytywnych opinii bo dodają je osoby, które dostały grę za darmo, osoby związane z firmą czy też akcjonariusze, którzy w ten sposób chcą pomóc. Ale powoli zaczynają się pojawiać komentarze od zwykłych graczy i już nie są tak pochlebne. Sukcesem będzie jak za miesiąc komentarze będą na poziomie "w większości pozytywne". Ale niewykluczone, że spadnie do "mieszane" i to tyle będzie z tego hitu."
....Proszę bardzo, nie musicie dziękować za trafną diagnozę.