• Trup już gnije Autor: ~PanzerWaffel [83.30.144.*]
    Ratujcie kapitał, kto jeszcze tego nie zrobił! To wał i skok na kasę a poza tym Ci "menedżorowie" to tacy typowi - za słaby jestem żeby być programistą, to zostanę menago i będę dowodził. Prosty przepis na tragedie.

Żegnajcie waffelki!
  • To czuc na odleglosc. Tylko tacy, ktorzy lubia dawac tutaj inwestuja Autor: ~Cuchnie [80.111.34.*]
    No ale niktorzy dawcy kapitalu lubia dawac ;-)
  • Re: Trup już gnije Autor: ~Dd [79.191.153.*]
    lepiej bym tego nie ujał, spółka do robienia gier, a w zespole leśne dziadki nie mające nic wspólnego z game devem. Beka.
  • Re: Trup już gnije Autor: ~Blady [46.204.64.*]
    Za późno na ewakuację! Arkusz jest już zbyt płytki, żeby wyjść rozsądną ilością. Tu będzie jak na SimFabric - próby podbijania kursu na małym obrocie, a potem powolne osuwanie pod własnym ciężarem.
  • Re: Trup już gnije Autor: ~Stulejt [77.254.253.*]
    Goście próbują zarządzać w technologi a pewnie sznurówki sami zawiązać nie potrafią. Zawsze mnie śmieszyli tacy typowie. Spojrzałem na ich CV i profile na LD. Tragedia! Dziennikarz, ekonom po jakimś nieznanym tworzę, chemik, gość bez matury etc... Ale macie przewalone inwestory 'szortterma'. Jak temu typowi nie wstyd jeszcze w to brnąć. Jakie zaufanie można mieć do 'prezesa', który bzdurne analizy robi na YT w czasie kiedy powinien się zawrzeć i zarządzać spolką, skoro podjął takie ryzyko żeby to robić. A on niczego sobie analizy giełdowe publikuje a o sprzedaży tego gniota cicho sza.
[x]
LTGAMES -0,74% 6,70 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.