• Polkon Autor: ~Mat [147.161.166.*]
    Czy ktoś wie jak się mają sprawy z wprowadzniem firmy Polkon na giełdę ?
    Coś cicho o tym, a 2 banki zgarneli w mgnieniu oka

Dobrze że sprzedałem po 8/9 , miałem nosa, teraz znowu pewnie trochę ten marazam pomiędzy 1.5/2 zł będzie trwał, ale wracając do sedna, ciekawe kiedy debiut Polkonu

Pozdrawiam

• Re: Polkon Autor: ~Miszcz [188.146.4.*]
    podobno miał 3M przychodu za 2021. podobno- nigdzie nie mogłem tego zweryfikowac.
    podobno wychodzi na prostą po afrykańskich pseudo- kontraktach.

Founder zna się na rzeczy
  • Re: Polkon Autor: jwieczorek [83.22.225.*]
    Według projektu uchwał WZA z sierpnia 22:

2. Podwyższenie kapitału zakładowego Spółki, o którym mowa w ust. 1, zostanie dokonane przez emisję akcji zwykłych na okaziciela serii F w liczbie nie mniejszej niż 10 i nie większej niż 409.338 o wartości nominalnej 0,10 zł każda (dalej zwane: „Akcjami serii F”).
    3. Cena emisyjna jednej akcji serii F wynosić będzie 5,89 zł (pięć złotych 89/100).
    ...
    7. Określa się, że umowy objęcia akcji serii F z podmiotami wybranymi przez Zarząd zostaną zawarte do dnia 1 stycznia 2023 roku.

Emisja emisją, ale cena emisyjna taka jak w 2020, słabo trochę.

Z pozytywów:
    1. Akcje serii F będą przedmiotem ubiegania się o wprowadzenie do obrotu w alternatywnym systemie obrotu prowadzonym przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. pod nazwą NewConnect („NewConnect”).
    2. Zarząd podejmie wszelkie niezbędne czynności prawne i faktyczne związane z zawarciem z Krajowym Depozytem Papierów Wartościowych S.A. umowy o rejestrację Akcji serii F oraz podejmie niezbędne czynności związane z wprowadzeniem Akcji serii F do obrotu w alternatywnym systemie obrotu NewConnect.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
INC 2,95% 1,57 2025-12-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.