• Nie ma już pod co grać Autor: ~byczek [77.65.54.*]
    Wyniki za 4 kwartał będą dobre, to wiadomo, ale potem będzie powrót do starych przychodów, więc rynek to wycenia. Poziomów dwucyfrowych bym się tutaj nie spodziewał.
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Elektroda [89.64.69.*]
    Jesteś taki pewnien ze nie będzie innych dużych kontraktów albo trochę mniejszych ale kilku ? To się zdziwisz :)
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Leon [46.169.232.*]
    To oddaj i masz problem z głowy.
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~byczek [77.65.54.*]
    Oddałem od razu jak poszło w TV info, że nie oni dostali kontrakt.
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Nowy [185.219.143.*]
    Ja dałem dzisiaj z niedużym kilkuprocentowym zarobkiem. Samo z się przy tym FF to się nie dźwignie a spekula szybko nie wróci. Dobrałem dzisiaj bowimka jaka tam bardziej czuje piniadz
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~franek_kimono [79.190.247.*]
    będą pod budowę siec nową strategię i pod info dywidendowe, będzie odpał taki sam jak spadek , musi tylko zaliczyć okolice 6,8 aby na wykresie spóldzielni się zgadzało .
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Technik [185.39.161.*]
    co wy chrzanicie że nie ma pod co grać?!

backlog bez granicy białoruskiej to 0,5mld zł, rok temu średni backlog wynosił 300mln.
    sieci energetyczne wymagają podniesienia wartości. Granice to były one-offy tutaj dopiero będzie grubo jak ruszą wiatraki i elektrownia atomowa (nie chodzi o uruchomienie-bo to będzie na końcu-zaczną od ifrastruktury i to już niedługo
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Technik [185.39.161.*]
    Na XTB też po pandemii miało się skończyć
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~Vkad [103.21.175.*]
    Dnia 2022-11-21 o godz. 21:57 ~Technik napisał(a):
    > co wy chrzanicie że nie ma pod co grać?!
    >
    > backlog bez granicy białoruskiej to 0,5mld zł, rok temu średni backlog wynosił 300mln.
    > sieci energetyczne wymagają podniesienia wartości. Granice to były one-offy tutaj dopiero będzie grubo jak ruszą wiatraki i elektrownia atomowa (nie chodzi o uruchomienie-bo to będzie na końcu-zaczną od ifrastruktury i to już niedługo

Dokladnie! Backlog pol miliarda, kapitalizacja 70 milionow a oni pisza ze nie ma pod co grac, przeciez to jest smieszne. Poza tym wcale nie jest powiedziane, ze nie dostana podwykonawstwa przy tej barierze, patrzac na zatrudnienie i dotychczasowe tematy tej spolki co wygrala - sama tego nie dzwignie.
  • Re: Nie ma już pod co grać Autor: ~hhfs [31.182.201.*]
    1 wylazi jak skonczy up
[x]
ELEKTROTI 0,00% 60,45 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.