• Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: ~DonPedro [91.215.44.*]
    Dałem taki temat byście zajrzeli z ciekawości,a tak naprawdę chodzi mi o : realną ochronę zakładów Sanwil przed ostrzałem rakietowymi. Musimy się zebrać i wymusić na zarządzie by za zyski zakupił działko przeciwlotnicze, umocnienia na około zakładu sami zrobimy!!
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    Jakby co to zgłaszam kandydature cmdzbanka do kopania okopów, a niech mnie…. nawet zasponsoruje mu szpadel, ale jakby sie okazało ze i do tego sie nie nadaje to mozna by było wziać z Herkulesa pozyczyc jakaś koparkę. Wykorzystałbym tez fakt ze do niedawna B. miał udziały w MO-BRUK to w razie ataku mozna by uruchomic obrone przeciwlotniczą z miotaczy kostki brukowej.   
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    Dnia 2022-11-21 o godz. 12:43 ~hmm napisał(a):
    > Jakby co to zgłaszam kandydature cmdzbanka do kopania okopów, a niech mnie…. nawet zasponsoruje mu szpadel, ale jakby sie okazało ze i do tego sie nie nadaje to mozna by było wziać z Herkulesa pozyczyc jakaś koparkę. Wykorzystałbym tez fakt ze do niedawna B. miał udziały w MO-BRUK to w razie ataku mozna by uruchomic obrone przeciwlotniczą z miotaczy kostki brukowej.   

EEEeeeee
    wg mnie nie ma co "BIĆ piany" z nową ( don pedro ) 'gwiazdą' forum bankiera i mu odpowiadać ,....
    to tak trochę jak dyskusja z wcpunk ,... , która tak czy siak zejdzie na tematy 'toaletowe' , ostatnio "instruował" mnie jak się fachowo oddaje stolec - przecież to jego KONIK

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-odbudowa-ukrainy-sanwil,57757233.html
    eeej ja bym tego nie bagateliwował, bo poruszony wątek jest bardzo powazny :)
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: mroz [77.87.2.*]
    buahaha hmm dobry tekst, jeszcze można dorzucić ostrzał z kulek przez nanorurki
    Mozna by tez bylo sprawdzic stare magazyny Mewy. Oni tam majtki produkowali, moze im cos zostalo ze starych zapasów to by sie gume powyciagalo I zrobilo oddział uzbrojony w proce. 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.87.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2022-11-21 o godz. 12:43 ~hmm napisał(a):
    > Jakby co to zgłaszam kandydature cmdzbanka do kopania okopów, a niech mnie…. nawet zasponsoruje mu szpadel, ale jakby sie okazało ze i do tego sie nie nadaje to mozna by było wziać z Herkulesa pozyczyc jakaś koparkę. Wykorzystałbym tez fakt ze do niedawna B. miał udziały w MO-BRUK to w razie ataku mozna by uruchomic obrone przeciwlotniczą z miotaczy kostki brukowej.   

Ty będziesz kopał i to za darmo, wszak będziesz szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
    Aż się boję, jakie polecenia wyda ci Harari po przekopaniu się do Mierzei Wiślanej x-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.9.114.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: cmpunk [31.61.226.*]
    Dnia 2022-11-21 o godz. 20:23 ~hmm napisał(a):
    > Orientuje sie ktos o co temu gamoniowi chodzi? bo najwyraźniej znowu cos bredzi i pisze bez ładu i składu

I właśnie dlatego będziesz niewolnikiem :-).
    Jak przeżyjesz oczywiście.
    to ty jestes niewolnikiem...sanwilowym :) I to od 16 lat ! ja jestem I będe wolnym człoiwkikem
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: ~marcin [91.215.44.*]
    Panowie proponuje Glcosmed i GMZ , a jak kupicie te akcje to idymy fortyfikacje robić
    Dnia 2022-11-22 o godz. 07:40 ~hmm napisał(a):
    > to ty jestes niewolnikiem...sanwilowym :) I to od 16 lat ! ja jestem I będe wolnym człoiwkikem

Tylko ci się tak wydaje. Ja mam akcje, mogę się ich pozbyć, albo czekać.
    U ciebie pozbycie się tego, co przyjąłeś jest niemalże niemożliwe, a czas działa tylko na twoją niekorzyść.
    Wspomnisz moje słowa, jeśli zdążysz i będziesz mieć jeszcze świadomość.
  • Re: Mistrzostwa świata ,a Sanwil Autor: ~hmm [178.42.47.*]
    czas działa na niekorzysc nas wszystkich od momentu urodzenia :) tak wiec spoko..oswoj sie z ta swiadomosicą. Sprzedac bedziesz mogl pod wraunkiem jedynie takim ze ktos to bedzie chcial kupic, ewnetualnie bedziesz mogl to komus zasponsorowac za 10-30% wartosci
    Dnia 2022-11-23 o godz. 21:42 ~hmm napisał(a):
    > czas działa na niekorzysc nas wszystkich od momentu urodzenia :) tak wiec spoko..oswoj sie z ta swiadomosicą. Sprzedac bedziesz mogl pod wraunkiem jedynie takim ze ktos to bedzie chcial kupic, ewnetualnie bedziesz mogl to komus zasponsorowac za 10-30% wartosci

Wiem. Ale nie mam w planach świadomie doprowadzić do swojej śmierci w ciągu maksymalnie kilku lat.
    Lub, co gorsza, pozbawić siebie świadomości i wolnej woli, jaka by ona nie była.
    O kasę się nie martwię, z resztą wkrótce też jej nie będzie, Będziesz mieć czarną kartę płatniczą ze śladem węglowym.
    Tyle zostanie ci z majątku.
[x]
SANWIL 1,21% 1,25 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.