jak chcesz sprzedać to sprzedaj, i nie podniecaj się zachwalaniem rzeczywistości , to ma szansę jeszcze kosztować poniżej 10 zeta, więc radzę nie bredzić tylko sprzedawać synki :) No chyba że mamuśka podniosła kieszonkowe to kupujcie ogromne pakiety po 10 szt :)))))))))))))))))))))))))))))))
Dnia 2022-11-21 o godz. 11:44 ~kolo napisał(a): > ćwo ku zmiana nicka nic nie daje....
a co tu ma do tego nick ? mogę używać 100 w ciągu dnia, i co z tego ? NIC pajacu !!! to jest forum ! nikt nie zalogowany ? to można pisać co każdemu się podoba ? a skoro ktoś jest tak naiwny że posiłkuje się bredniami z forum, no to pogratulować inwestycji :))
Dnia 2022-11-21 o godz. 12:00 ~Prawda napisał(a): > Marzy ci się poniżej 10 zł, bo ostatnio sprzedawaliście po 9 ? hehe, leszcze pospolite
i jeszcze jedno chłoptasiu Ja to kupowałem we wrześniu po 7,60 więc mogę się bawić w sprzedaż nawet po 8 zeta a mam tego 8700 więc mogę się zabawiać z takimi jak ty synkami :))
Dnia 2022-11-21 o godz. 18:50 ~Livermore napisał(a): > Przypominam, że niejaki "topur" to znany pedo fil. Syn obciągary. Chłopcze wracaj do roboty, ktoś ciebie znowu dy ma. Ojciec to cłonek pis
Dnia 2022-11-21 o godz. 19:10 ~Garus napisał(a): > Dnia 2022-11-21 o godz. 18:50 ~Livermore napisał(a): > > Przypominam, że niejaki "topur" to znany pedo fil. Syn obciągary. Chłopcze wracaj do roboty, ktoś ciebie znowu dy ma. Ojciec to cłonek pis > > i czym się chwalisz zboku !!!