• Ktoś coś wie Autor: ~Gość [5.174.7.*]
    Ewidentnie ktoś coś wie.
    Minifund to Ty? :)
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~Minifund [83.10.44.*]
    Nie. Ja pluje sobie w brodę że nie dałem rady usrednic na dole wystarczająco. Mamy jakiegoś zbieracza.
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~Gość [5.174.7.*]
    Wzrost obrocie 20k.
    Niewiele potrzeba, żeby kurs ruszył w górę.
    Patrząc na arkusz to wiele zleceń sprzedaży nie ma, na 17,6000 jest 537 sztuk.

• Re: Ktoś coś wie Autor: ~Transpol [5.173.112.*]
    Tu dojscie do 50 zł wiele nie wymaga.
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~cypryjczyk [83.10.44.*]
    Ja mam taką spiskowa teorie ze to ten sam słup co uwalał kurs z 35 - sobie tylko dodajcie 2 plus 2. A to znaczy ze pewnie wrocimy na 40 Hehehehehe
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~Gość [5.174.7.*]
    Też tak uważam.
    Spadek wyglądał podejrzanie.
    Jakbym chciał sprzedać większą ilość to nie robiłbym tego w ten sposób jak to miało miejsce.
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~Spekulant [79.190.160.*]
    Znowu jakies cypryjskie zagranie. Ciekawe do ilu będzie zbierał a kiedy dystrybucja? Pewnie przed SG w natępnym roku. 40? 50?
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~megafon1 [31.0.69.*]
    Czy na giełdzie grają tylko wyznawcy teorii spiskowych? Zabawne są te Wasze komentarze. Ktoś raptem kupił parę tysięcy akcji. Przy tym obrocie który tu jest, to nie lada wyzwanie. Sam swoje zbierałem ładnych parę tygodni.
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~Minifund [83.10.44.*]
    A po co zbierałes spółkę po której tak wieszasz psy?
  • Re: Ktoś coś wie Autor: ~megafon1 [31.182.35.*]
    Zbierałem jak wiezylem w obietnice prezesa. Wiszę po średniej cenie 32zl. Wieszałem psy jak nie widziałem efektów jego pracy. Zamilkłem po ostatnim raporcie. Czy zmieniam zdanie? Tak, staram się trzezwo oceniać rzeczywistość. Czy wierzę w uwalanie kursów przez komentarze forumowiczów? Nie wierzę. Na następne pytania chętnie odpowiem niezwłocznie, nie trzeba do mnie robić listy jak do prezesa
[x]
CFG -3,57% 2,16 2025-10-24 10:09:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.