• Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Zaciekawiony [31.0.39.*]
    Sierpień 2019 - Rozpoczęcie współpracy odnośnie rozwoju gry Clash. "Podpisanie listu intentcyjnego" - urocze.

Premiera na koniec 21', jednak w kwietniu 22', jednak we wrześniu 22' "bo wojna" ale w sumie to jednak nie premiera tylko EA a premiera ... no gdzieś tak w połowie 2023 a potem? A potem to się zobaczy.

I teraz czytasz tu wypowiedź kogoś kto jest zadowolony z tego EA. Nie tylko opinie na steam to iluzja drodzy czytelnicy.

Clash to nie jest duży tytuł. Natomiast oni uwzględniając najnowsze zapowiedzi będą robić to czwarty rok.

I jaki jest postęp prac? Gra niegrywalna z powodu błędów. Okrojona z elementów rozgrywki. Nie posiada pełnej treści. Obsługowo i stylistycznie niejasna.
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Fran [37.120.236.*]
    Franuś jest happy. To wystarczy .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.150.203.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Gracz [62.133.129.*]
    No i właśnie dotykasz sedna sprawy. Ludzie bronią tej produkcji i tłumaczą liczne błędy tym, że to wersja EA. Tylko pamiętajmy, że ta gra powstaje już grubo ponad 2 lata. Tworzona jest w dużej mierze z gotowych assetów, na gotowym silniku. Oni się chwalą, że na to poszło 2mln i jedyne co dostali gracze to ledwo grywalny średniak we wczesnym dostępie. Na wczesny dostęp to był czas w 2020, może 2021 roku, a nie końcówką 2022.
    Ale, ale przecież tu nie chodzi o Clash 2 tylko nowy projekt na Unity... Serio? Jak myślicie ile lat potrwa tworzenie przez PBGAMES rozbudowanego RPG "na miarę wiedźmina" na zupełnie nowym silniku, na którym nie mają jeszcze żadnego doświadczenia. 10 lat wystarczy? Ile pieniędzy to pochłonie (są pogłoski o 5mln) i z czego to zostanie sfinansowane skoro spółka ledwo zarabia na opłacenie programistów.
    Ale to już grali. Znów wrócę do Magic Nations. Taki miał to być hit przecież. Spółka miała wejść tym produktem w e-sport. Nawet stworzyli stronę pod "Polską Ligę Gier Karcianych" (A co!) plgk.pl. No i gdzie te turnieje? Jak wisi informacja o pierwszych rozgrywkach tak wisi. 9 kwietnia 2022 w G2A arena, bo nawet im się nie chce zaktualizować informacji. I w sumie po co skoro nikt w tę grę nie gra. Nikogo (za wyjątkiem chyba tylko mnie) ta gra nie interesuje. Ale ktoś poświęcił czas i środki na wieczne portowanie trupa na kolejne platformy, bo może to go ożywi na kolejne 5 min. Porażka. Wielkie plany, wielkie obietnice, ale nic poza tym, czyli jak krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje.
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Nailesie [78.8.203.*]
    ..ustawic? Do ilu chcecie zbić zatem?
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Franek [2.218.164.*]
    Widac, ze zazdoszcza PB Inwestments, ze nabrali akcji po 10 gr, sam im zazdroszcze. Jesli uda wam sie zbic na 10gr to mi nie przeszkadza, sam nabiore po 10 groni, a przy okazji da to do myslenia samej spolce zeby sie brali do roboty.
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~L195 [89.45.90.*]
    Wreszcie napisałeś z sensem. Tu 10 groszy to uczciwa cena.
  • Re: Tak sobie raporty ESPI czytałem Autor: ~Franek [89.187.179.*]
    By żyło się
[x]
PBGAMES 4,65% 0,18 2025-09-19 15:14:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.