bardzo dobrze że spada można dokupić nie rozumiiem czego rynek nie zauważa , , że duży i pewny potencjał to sieci energetyczne , które muszą być rozbudowane bo obecnie dziesiątki farm fotowoltaicznych nie mają zgody ze względu na niewydolnośc sieci na podłaczenie do nich
Dziwne, żeby sprawdzona firma, nie dostała takiego zlecenia tylko firma krzak. Raczej musi być to jakaś ustawka, a ostatecznie coś do elektroti trafi do wykonania.
Czasami jako podwykonawca zarobią więcej niż jako główny. Wiedzą że to nie jest łatwy kontrakt zwłaszcza teraz gdzie idzie zima i dzień krótki koszty też są większe. Wiedzą ile można zarobić więc może dla tego wygrała nieogarnieta na palona firemka.
Niekoniecznie jest to bez sensu a strategiczne zagranie zamawiającego i wykonawcy bo czeka nas jeszcze kilka zamówień z obszaru perymetri. Przy okazji walor został w mocnych rękach, liczę na odbicie w rejony 11 -12 zł w krótkim terminie.
oby, teorwtycznie spolka zdrowa i z perspektywami, ale taki dump jak w piatek jakos optymizmem mnie nie napawa tak bardzo. ale siedze na pokladzie dalej
Kolego ten dump był spowodowany przez tych co brali pod kontrakt z Rosją, i chcieli szybko zarobić, nie wszedł, oddali i dobrze, teraz akcje zostały w mocnych rękach, osobiście dobrałem kilka kilo po 7,40 i czekam do wyników za 1Q23r oraz nowe kontrakty. Według mnie powoli będziemy wracać w rejony 8-9 zł a nowa strategia i polityka dywidendowa mam nadzieje że wybije kurs na wartość dwucyfrową. Cierpliwość popłaca na giełdzie.