Taaa, akurat bo to jest spółka, po wykresie której można sobie wyznaczać jakieś cele, limity czy inne przewidywania względem zachowania kursu :)) Przecież tutaj NIC się nie dzieje, zero obrotów, jak przyjdzie czas spekuły, to nie będziesz znał dnia ani godziny, gdy kurs wywali UP. Taki to papier.
powiem ci ze jestem tu juz chyba 3 lata mam 140 tys sztuk kilka razy bylem na plus ale trzymalem majac nadzieje na dobry zarobek teraz wisze a tu jest coraz gorzej. boje sie tylko ze calkiem tego gniota zdejma z gieldy.. powisii sie tu
Wiesz co, przede wszystkim P24 nada funkcjonuje jako firma, która mimo wszystko nadal zarabia, nie tyle ile byśmy sobie życzyli w przypadku np. odpalenia mitycznego projektu pływającej platformy FW, ale jednak i to jest clou zagadnienia, że nie jest to wydmucha, jak ją niektóre trolle postrzegają, tylko funkcjonującą firemką w swojej podstawowej działalności prezentowej. Dlatego nie ma możliwości, aby GPW zdjęła to to z notowań, chyba, że coś przeskrobią, zawieszą działalność raportową, albo co innego, ale póki co, na to się nie zanosi, jedyne co mnie martwi, to fakt, albo moja subiektywna ocena sytuacji, że panowie z RN nie mają ambicji, aby coś z tym zrobić i w myśl nie rzucania słów wiatr, doprowadzić ten mityczny projekt do końca, jak nie samemu, to może w jakiejś kooperacji, a tym czasem mija kolejny rok, i cisza w eterze, pokazująca, że dobrze im tak w tym marazmie, gdzie zadowalają się jedyni skromną pensyjką, skromną, gdyż w odpowiednich okolicznościach, mogliby zarobić wielokrotność tej kwoty.